"ایران و پاکستان" تعرفه گمرکی کالاهای ضروری و اساسی را کاهش دهند
جانشین رئیس اتاق بازرگانی پاکستان گفت: پاکستان و ایران باید برای افزایش حجم تجارت تعرفه گمرکی کالاهای ضروری و اساسی را کاهش دهند.
وی افزود: اگر تعرفه گمرکی کالاهای ضروری مردم کاهش یابد یا کاری کنیم که این کالاها بدون گمرک وارد و صادر شود میتوان حجم تجارت 2 کشور را از 5 میلیارد دلار بالاتر برد.
بختاوری گفت: تاجران اتاقهای بازرگانی اسلامآباد،سیالکوت، فیصلآباد و راولپندی با بازرگانان ایران در تهران،اصفهان، مشهد،قم و شیراز در ارتباط هستند که توان خود را برای گسترش حجم تجارت با این کشور به کار گرفتهاند.
جانشین رئیس اتاق بازرگانی پاکستان تصریح کرد: کاهش هزینه حمل کالاهای اساسی و جلوگیری از قاچاق اهمیت زیادی در زمینه افزایش حجم تجارت بین 2 کشور دارد که باید یک مکانیزم جامع برای حل این مشکل در نظر گرفته شود.
وی افزود: قاچاق کالا به تجارت پاکستان و ایران آسیب میرساند و به نظر من بهترین راه برای جلوگیری از این موضوع ایجاد تسهیلات بیشتر برای بازرگانان 2 کشور است زیرا زمانی که این کالاها با قیمت مناسب ارائه شود قاچاقچیان دیگر نمیتوانند با این شیوه کسب درآمد کنند.
ظفر بختاوری ادامه داد: یکی از مشکلات بازرگانی ایران و پاکستان این است که کیفیت و استاندارد اجناس صادراتی باید تعیین شود و بازرگانان ملزم شوند جنس مرغوب صادر کنند.
بختاوری اظهار داشت: مهدی هنردوست سفیر ایران از اتاق بازرگانی پاکستان دیدار کرد و از نزدیک با مشکلات افزایش حجم تجارت 2 کشور آشنا شد.
وی افزود: سفیر ایران را از موانع تجاری 2 کشور آگاه کردهایم و وی اطمینان داد که سعی خواهد کرد این موانع برطرف شود.
جانشین رئیس اتاق بازرگانی پاکستان تأکید کرد: در دنیای امروز حجم تجارت با کشورهای مختلف تعیین کننده پیشرفت اقتصادی و رفاه مردم است.
ظفر بختاوی گفت: قیمت مناسب و ارزان بودن یک جنس موجب فروش بیشتر آن میشود این همان شیوهای است که چین به کار گرفت و بازار دنیا را از آن خود کرد بنابراین ایران و پاکستان هم باید تلاش کنند اجناس خود را با هزینه پایین تولید کنند و برای کاهش بیشتر قیمت نرخ گمرک را کاهش دهند تا در این زمینه موفق باشند.
بختاوری خاطر نشان کرد: پتو و فرش ایرانی طرفداران زیادی در پاکستان دارد از سوی دیگر برنج و محصولات کشاورزی پاکستان مشتریان خوبی در ایران دارد بنابراین باید حجم واردات و صادرات این محصولات افزایش پیدا کند.
وی در پایان گفت: کاهش حجم گمرک و برطرف کردن موانع بازرگانی 2 کشور کار چندان مشکلی نیست فقط نیاز به یک برنامه ریزی دقیق همچنین توافقات دو جانبه دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *