چطور مرغ تنوری درست کنیم؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مرغ تنوری را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد
ماست: دو سوم پیمانه
سیر خرد شده: یک و نیم قاشق چایخوری
ادویه چیلی: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
زیره نرم کوبیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
آب: دو سوم لیوان
روغن: دو سوم پیمانه
زعفران: مقداری
ماست: دو سوم پیمانه
سیر خرد شده: یک و نیم قاشق چایخوری
ادویه چیلی: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
زیره نرم کوبیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
آب: دو سوم لیوان
روغن: دو سوم پیمانه
زعفران: مقداری
برگهای کاهو، حلقههای پیاز، گوجه فرنگی برش شده و حلقههای لیمو برای تزیین
طرز تهیه:
روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسهای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال میگذاریم. در کاسهای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست میریزیم و تکههای مرغ را خوب در آن میغلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار میگذاریم. تکههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن میمالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه میپزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب میکنیم. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو قرار داده و با حلقههای پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین میکنیم یا میتوانیم روی آ ن را با گشنیز خرد شده نیز تزئین کنیم. مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ میشود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم میکنیم، سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه میداریم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *