صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مردانی که از دل خاک به اوج آسمان رفتند/ بلعیده شدن تهران توسط هیولا/ مرده‌هایی که دوباره می‌میرند/ یک زن رقیب جدید اینشتین

۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱:۱۰
کد خبر: ۳۰۵۵۸۴
مردانی که از دل خاک به اوج آسمان رفتند، رجعت پیکر شهید پس از31 سال، یک زن رقیب جدید اینشتین و .... از جمله اخبار برگزیده امروز در فضای مجازی است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، رسانه‌ها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر می‌کنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است. گروه فضای مجازی در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایت‌ها و خبرگزاری‌های مختلف جمع آوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبرها و آیتم‌ها با ذکر منبع منتشر می‌شوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.

حادثه‌ای که شرح ندارد، درد دارد/ مردانی که از دل خاک به اوج آسمان رفتند
 
میزان: هنوز شهادت مرزداران را فراموش نکرده‌ایم که حادثه انفجار روز گذشته در معدن زغال سنگ آزادشهر داغی دوباره بر دل هموطنان‌مان گذاشت. انفجار ظهر چهارشنبه 13 اردیبهشت در معدن زغال سنگ آزادشهر، دهها مصدوم و محبوس داشت که به گفته مسئولان تاکنون جان باختن 21 نفر قطعی شده است؛ این معدن به علت عدم ایمنی و انتشار گاز متان دچار انفجار شد و عملیات امدادی همچنان ادامه دارد. تاکنون ۲۱ جنازه خارج شده از معدن، مربوط به کسانی است که بعد از انفجار وارد شده‌اند. ۲۱ جنازه از معدن خارج شده، این جنازه‌ها مربوط به معدن‌کارانی است که برای کمک به مصدومان وارد معدن شده بودند و این آمار مجزا از ۳۲ معدن‌کار محبوس شده در معدن است. این حادثه دل همه مردم اینران را به درآورده واکنش‌های تلخی به دنبال داشت.





محسن رضایی: روز عزا؛ یک روز پس از روز کارگر ....



پرویز پرستویی: امیدوارم باقی کارگران بزودی نجات پیدا کرده و به دامان خانواده همیشه منتظرشان برگردند ....

رجعت پیکر شهید پس از31 سال
 
ایرنا: شهید محسن عبدلی که در سال 1365 در منطقه عملیاتی سومار به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود در روزهای اخیر توسط گروه تفحص شناسایی و به سنقر و کلیایی انتقال داده شد مراسم تشییع آن شهید والامقام از میدان سپاه شروع و تا صحن مطهر امامزاده احمد (ع) ادامه داشت و پس از اقامه نماز، در مزار شهدای سنقر و کلیایی به خاک سپرده شد. سنقر و کلیایی با 82 هزار نفر جمعیت در فاصله 85 کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و 417 شهید را تقدیم انقلاب کرده است.
 


تهران توسط سه هیولا بلعیده شده است
 
تسنیم: نگاه به گذشته کارنامه مناسبی را پیش روی ما نمی‌گذارد و نشان دهنده آن است که رویکرد اجتماعی در شهر تهران توسط هیولای سیاست، عمران و اقتصاد بلعیده شده است و موجب پدید آمدن حجم زیادی از مسائل و مشکلات اکنون مردم تهران شده است. ابر شهر تهران با جای دادن انبوهی از بزرگراه‌ها، تونل‌ها و پل‌های مدرن در خود هم اکنون مدعی رقابت با کلان شهرهای کلاس اول جهانی است اما واقعیت این است که این ادعا چندان واقعی نیست. شهر تهران اکنون تبدیل به ارگانیسمی شده است که صرفاً پاهایش بسیار حجیم شده است و سایر اندام های آن لاغر و نحیف باقی مانده اند. طبیعتاً این ارگانیسم کارکرد اصلی خود را از دست داده است و نمی تواند به طور مناسب با شرایط مختلف سازگاری داشته باشد و امکان بقای آن در خطر است.



مرده‌هایی که دوباره می‌میرند
 
باشگاه خبرنگاران جوان: ظاهرا آثار مخرب جنگ‌های ائتلاف در یمن فقط شمال حال افراد زنده و نسل‌های آینده نمی‌شود بلکه موجب تخریب و پوسیدگی مومیایی‌هایی که در موزه آثار باستانی شهر صنعا در یمن گذاشته شده می‌شود که علت دقیق آن عدم واردات مواد شیمیایی لازم برای محافظت از آن‌ها به خاطرمحاصره‌ها و از کار افتادن و غیرفعال شدن دستگاه‌های ویژه محافظت از آن‌ها به دلیل قطع برق است. نبود شرایط لازم و کافی برای حفظ مومیایی‌ها بستری مناسب برای جولان دادن باکتری‌هایی شده که به روند تخریب و پوسیدگی آن‌ها سرعت بخشیده‌اند و موجب فساد هرچه سریع‌تر مومیایی‌هایی گشته که تاریخچه آنها به 2500 سال پیش در یمن می‌رسد. گویا هیچکس و هیچ چیز از این جنگ ویرانگر در امان نخواهد بود.



 
 
یک زن رقیب جدید اینشتین
 
جام جم آنلاین: دانشگاه هاروارد آمریکا از خانم سابرینا گونزالس پاسترسکی، فیزیکدان و پدیده بدیع به عنوان اینشتین بعدی نام می‌برد. سابرینا در ۱۴ سالگی، وقتی هم‌کلاسی‌هایش ویدیو گیم بازی می کردند، در گاراژ خانه پدرش هواپیمای تک موتوره‌اش را از اول تا آخر ساخت. سابرینا در ۲۳ سالگی اولین خانمی است که در ۲۰ سال گذشته شاگرد اول دوره لیسانس دانشگاه MIT شده و اکنون دوره دکترای فیزیک دانشگاه هاروارد را شروع می‌کند. این خانم نسل اول مهاجر کوبایی-آمریکایی است، و تلفن همراه هوشمند ندارد، و از سایت‌های اجتماعی مانند تویتر، فیسبوک و اینستاگرام استفاده نمی‌کند. اما او یک وبسایت شخصی به نام PhysicsGirl دارد که به طور مرتب تجربه‌ها و دستاوردهای خود را در آنجا معرفی می‌کند. پاسترسکی متخصص ثقل کوانتمی است و هدفش توضیح نیروی جاذبه در قالب مکانیک کوانتمی است. کارهای او در رشته فیزیک از سوی بسیاری از دانشمندان همچون استفان هاوکینز مورد ستایش قرار گرفته و شرکت‌های ناسا، بلو اوریجین، و مدیر آمازون، جف بزوس به او پیشنهاد کار داده‌اند.



جایزه‌هایی برای شلخته‌ترین‌ها و بدبوترین‌ها!
 
تابناک: این مسابقه بیش از چهل سال است که برگزار می‌شود و نوجوانانی که کفش‌های درب و داغان‌تری داشته باشند، برنده خواهند شد. شرکت‌کنندگان از سراسر آمریکا در میدان تایمز اسکوئر نیویورک گرد هم می‌آیند و برای انتخاب بدبوترین کفش با هم رقابت می کنند. یکی از اتفاقات عجیب و نوادر روزگار این است که نامرتب بودن و کثیفی اهمیت و ارزش پیدا کند تا جایی که بخواهند برایش جایزه هم بدهند. در همین راستا یک دانشجوی بریتانیایی جایزه کثیف‌ترین خانه دانشجویی را از آن خود کرد.
 


/انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *