فرصت خوبی برای گسترش روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و تایلند وجود دارد
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران و تایلند روابط دیرینهای با یکدیگر دارند و زمینههای مناسبی برای گسترش این روابط وجود دارد.
به گزارش گروه سیاسی ، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای امروز(چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 96) در دیدار با چاتو دوم تیتا سیری رئیس کمیسیون اقتصادی و مالی مجمع قانونگذاری تایلند، اظهار داشت: تایلند درخواستهایی به منظور سرمایه گذاری در ایران داشته است که ما باتوجه به برنامه پنج ساله و واگذاری تعدادی از زیرساختها به بخش خصوصی، زمینههای آن را فراهم خواهیم کرد.
وی افزود: اکنون فرصت خوبی برای گسترش روابط تجاری، سیاسی و پارلمانی میان دو کشور و همچنین رفت و آمد توریستها میباشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در ادامه گفت: در پارلمان ایران قانون استرداد مجرمین میان دو کشور به تصویب رسیده و در حال اجراست و درخصوص تعرفههای ترجیحی هم توافقاتی میان دو کشور انجام پذیرفته است.
وی تاکید کرد: همچنین در حوزه انرژی و محیط زیست نیز اولویتهایی وجود دارد که قابل بررسی است و اتاق بازرگانی دو کشور میتوانند در این خصوص نقش موثری داشته باشند.
رئیس کمیسیون اقتصادی و مالی مجمع قانونگذاری تایلند نیز گفت: هدف ما از این سفر ارتقاء سطح روابط بین مجلس تایلند و ایران است که مقدمه ای برای گسترش روابط میان دو ملت خواهد بود. همچنین تایلند خواهان افزایش همکاریهای تجاری و سرمایهگذاری در ایران است.
وی اظهار داشت: ما در کشور ایران قابلیتها و ظرفیتهای بسیار زیادی میبینیم و توانستیم در این سفر با دیدار از شهرهای اصفهان و شیراز پی به تاریخ کهن و فرهنگ غنی ایرانیان ببریم و شگفت زده شدیم. امیدواریم که فرهنگ دو کشور و جاذبههای موجود باعث گسترش همکاریها میان دو ملت شود.
چاتو دوم تیتا سیری افزود: ما در این سفر با کمیسیون اقتصادی مجلس جلساتی را برگزار کرده و به نتایج خیلی خوبی رسیدیم که یکی از آنها رفع موانع بر سر راه مبادلات بانکی است که به زودی این موانع برطرف خواهد شد.
وی یادآور شد: گسترش صنعت توریسم و تشکیل کمیسیون گردشگری، تشکیل اتاق بازرگانی مشترک، افزایش سطح مبادلات تجاری، رفع موانع بانکی و فراهم نمودن زمینههای سرمایه گذاری از جمله موارد مطروحه در این جلسات بوده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی تایلند خاطرنشان کرد: ما در مذاکراتمان به این نکته اشاره داشتیم که مسائل توریستی، سرمایه گذاری و مبادلات بانکی مسائل اساسی و پایهای برای تجارت هستند و ما امیدواریم که پارلمان ایران از گسترش همکاری ها میان دو کشور حمایت کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *