صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سردردهای مداوم منجر به مرگ می‌شوند/ راهکارهای درمان سردرد‌ها را بشناسید

۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۸:۰۱
کد خبر: ۳۰۵۲۷۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
متخصص مغز و اعصاب گفت: بی توجهی به سردرد‌های مداوم خطرناک است و می‌تواند منجر به مرگ افراد شود.
مجید حکیمی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: سردرد، یکی از بیماری‌های شایع در دنیاست که می‌تواند تحت عوامل مختلف در هر گروه سنی ایجاد و بر اساس تداوم درد، میزان اهمیت آن مشخص شود. مننژیت، میگرن، التهاب سینوس‌ها و ... از جمله بیماری‌های است که همراه با سردرد بروز می‌کند.
وی افزود: سردردهای خفیف تحت تاثیر عواملی چون بد خوابی، سرما خوردگی و ... ایجاد شده و در مدت کوتاهی درمان می‌شوند. این درحالی است که سردردهای مداوم یا طولانی مدت، به معنای بروز اختلال در بدن بوده و فرد باید تحت درمان پزشک متخصص قرار گیرد.

متخصص مغز و اعصاب خاطر نشان کرد: سردردهای مکرر و شدید در یک یا دو طرف سر، حساسیت نسبت به نور و صدا، حالت تهوع و استفراغ از علائم بیماری میگرن است. درد در این افراد در در دو حالت خفیف و چند ساعته، یا شدید و چند روزه نمایان شده و تحت تاثیر بوهای تند، تغییرات ژنتیکی و مصرف مواد غذایی خاص تشدید می‌شود. 

حکیمی عنوان کرد: امروزه استرس و ضعف اعصاب ناشی از مشکلات زندگی، همچون ویروس در جامعه پخش شده و دردهایی را در ناحیه سر به وجود آورده است. مصرف کافئین در مواقع سردردهای عصبی، نه تن‌ها درد را التیام نمی‌بخشد بلکه منجر به تشدید آن می‌شود. 

وی اذعان داشت: التهاب و عفونت سینوس ها، منجر به سر دردهای ممتد در فرد شده و معمولا با میگرن اشتباه گرفته می‌شود. در این راستا تأکید می‌شود بدون تجویز پزشک و اطمینان از علت درد، هیچگونه دارویی مصرف نشود.

این متخصص مغز و اعصاب تأکید کرد: بیماری مننژیت از جمله بیماری‌های خطرناک است که بر اثر عفونت غشای مغز و نخاع به وجود آمده و با تب، تشنج و استفراغ، نمایان می‌شود. خطر این بیماری تا حدی است که بی توجهی به علائم آن، منجر به مرگ خواهد شد.

حکیمی کمبود آب در بدن را یکی دیگر از دلایل سردرد معرفی کرد و گفت: سردرد‌ها می‌تواند تحت تأثیر عوامل دیگری، چون کمبود آب بدن، مصرف بیش از اندازه از مسکن‌ها و ... بروز کنند و با اقداماتی، چون ورزش کردن، کنترل استرس، ترک مواد و الکل و کم کردن مصرف کافئین‌ها کنترل و درمان شوند. توصیه می‌شود در صورت بروز سردرد‌های مداوم حتما به پزشک مراجعه شود. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *