صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

85 درصد هزینه های درمان ناباروری در قالب طرح تحول سلامت پوشش داده می شوند

۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۶:۰۲
کد خبر: ۳۰۴۸۸۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم ورود بیمه‌ها و حمایت کامل آن‌ها از درمان ناباروری گفت: یکی از پسندیده‌ترین اقدامات برای تحقق و اجرایی کردن سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، حمایت از درمان ناباروری و کاهش هزینه‌ها است.
به گزارش گروه جامعه ، سید‌حسن‌هاشمی در مراسم افتتاح همزمان ۱۵ مرکز ناباروری در کشور و در حاشیه افتتاح مرکز درمان ناباروری بیمارستان کمالی در استان البرز با اشاره به وجود ۳ میلیون زوج نابارور در کشور، گفت: ۱۵ درصد ازدواج‌ها در کشور همراه باناباروری است و مشکل عمده زوج‌های نابارور هزینه‌های بالای درمان ناباروری است.

وزیر بهداشت با بیان این که ۵۰ درصد درمانهای ناباروری به دلیل عدم حمایت از این بیماری، در دولتهای گذشته متوقف می‌شد، گفت: امروز ۱۵ مرکز درمان ناباروری در مناطق محروم کشور راه اندازی شده است و همچنین ۲۸ مرکز درمان ناباروری در راستای برنامه تحول سلامت، تجهیز و نوسازی شده اند.

وی افزود: در همین راستا ۸۵ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در قالب طرح تحول سلامت حمایت و پوشش داده شده است که البته لازم است در این زمینه بیمه‌ها حمایت کامل کنند.

وزیر بهداشت بر لزوم ورود بیمه‌ها و حمایت کامل آن‌ها در درمان ناباروری تاکید‌کرد و گفت: یکی از پسندیده‌ترین اقدامات برای تحقق و اجرایی کردن سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، حمایت از درمان زوجهای نابارور و کاهش هزینه‌ها است.

هاشمی بابیان اینکه تجهیز و نوسازی و راه اندازی مراکز درمان ناباروری حدود ۹۰ میلیارد تومان هزینه داشته است افزود: راه اندازی و تجهیز این مراکز در راستای درمان ناباروری است.

وی همچنین رایگان شدن زایمان طبیعی و ایجاد ۱۸۰۰ بلوک ویژه زایمان در کشور را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در قالب برنامه تحول سلامت و در راستای سیاست‌های جمعیتی عنوان کرد.

هاشمی با اشاره به این که در گذشته ضریب اشغال بیمارستان کمالی نسبت به وجود تخت‌ها بیشتر بوده است افزود: در گذشته این بیمارستان حدود ۱۳۸ تخت داشت و ضریب اشغال آن ۱۲۹ درصد بود که نشان می‌داد که بیش از ۱۰۰ درصد ظرفیت خود زایمان داشته است.

وزیر بهداشت در ادامه از راه اندازی اولین بیمارستان تخصصی زنان با ظرفیت ۵۰۰ تخت در کشور تا قبل از پایان دولت یازدهم خبر داد و در پایان گفت: در این دولت در استان البرز تعداد تختهای بیمارستانی را نسبت به گذشته ۳ برابر افزاش دادیم و از حدود ۶۰۰ تا ۶۵۰ تخت به ۲ هزار تخت رسانده ایم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *