نقش بنیادی راه آهن خاورمیانه در گسترش ارتباطات منطقهای
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش مهم راه آهن خاورمیانه در گسترش ارتباطات منطقهای و توسعه حمل و نقل ریلی گفت: مجمع منطقهای راهآهنهای خاورمیانه، نخستین مجمع منطقهای به عنوان زیرمجموعه UIC بود که تشکیل شده است.
وی هدف از ایجاد مجامع منطقهای این اتحادیه را گسترش همکاریهای ریلی میان کشورهای منطقه و شناسایی زمینههای جدید همکاریهای بینالمللی عنوان کرد و یادآور شد: مجمع منطقهای راهآهنهای خاورمیانه نقش مهمی را در گسترش ارتباطات منطقهای و توسعه حمل و نقل ریلی و همچنین افزایش مشارکت راهآهنهای کشورهای عضو این مجمع در پروژههای UIC ایفا میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود ۶ مجمع منطقهای به عنوان زیرمجموعههای اتحادیه بینالمللی راهآهنها، اظهار کرد: مجمع منطقهای راهآهنهای خاورمیانه، نخستین مجمع منطقهای به عنوان زیرمجموعه UIC بود که تشکیل شد و در حال حاضر نیز با دارا بودن ۱۳ کشور عضو، توانسته برنامههای مدونی در قالب «طرح عملهای استراتژیک منطقهای»، «طرح عمل سالانه» و «برنامههای کاری منظم» طراحی و اجرا کند. همچنین این مجمع، کارگروههای تخصصی منطقهای، کارگاههای آموزشی و همایشهای مختلفی نیز برگزار کرده که اجرای این برنامهها، آینده روشنی برای ادامه فعالیتهای مجمع راهآهنهای خاورمیانه ترسیم کرده است.
محمدزاده با اشاره به تأسیس دفتر مجمع راهآهنهای خاورمیانه در تهران ادامه داد: همایش امروز این مجمع با هدف مرور فعالیتها و اقدامات انجام شده و همچنین برنامههای عادی این مجمع که به تداوم و ارتقای همکاری کشورهای عضو منجر خواهد شد.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی خاورمیانه به عنوان پل اتصال شرق و غرب دنیا تصریح کرد: در آینده نزدیک به دلیل اجرای پروژههای مهم ریلی در بیشتر کشورهای عضو مجمع راهآهنهای خاورمیانه، شاهد رشد روزافزون ترافیک ریلی در این منطقه خواهیم بود؛ بنابراین لازم است کشورهای عضو این مجمع تمرکز بیشتری بر روی اتصال شبکههای ریلی کشورهای خود به یکدیگر داشته باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *