صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تابحال خورش سیب خورده اید؟

۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲:۴۶
کد خبر: ۳۰۴۶۱۵
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، بسیاری از خانواده‌ها با خورشهای معمولی مثل قورمه یا قیمه آشنایی بیشتری دارند و به دفعات بیشتری به پخت این خورشها روی می‌آورند اما اگر قصد ایجاد تنوع دارید، پیشنهاد ما طبخ خورش سیب است. بله... خورشی با همین سیبهای زرد، سرخ یا سبز.

 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش سیب  را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:

گوشت ماهیچه یا مغز ران: 500 گرم
سیب سفید یا قرمز: هفت عدد متوسط
پیاز سرخ شده: سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن: 100 گرم
آبلیمو: نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر: به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: نصف قاشق سوپخوری

دستور پخت:

گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شکر به میزان دلخواه در آب بپزید (توجه داشته باشید که سیب‌ها نباید شکل خود را از دست بدهند). سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد (فقط تا میزانی که بپزد و له نشود). خورش را در ظرف کشیده و سیب‌ها را کنار آن قرار دهید.
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *