آلودگی شیمیایی ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی در کشور/ لزوم ارگانیک کردن محصولات کشاورزی
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه بسیاری از محصولات کشاورزی آلودگی شیمیایی دارند، گفت: ارگانیک کردن محصولات کشاورزی نیاز به کار کارشناسی دارد که باید دستگاه های مرتبط در این عرصه وارد عمل شوند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از خانه ملت،بهروز بنیادی درباره ضرورت ارگانیک کردن محصولات کشاورزی، گفت: ارگانیک کردن محصولات کشاورزی نیاز به کار کارشناسی و اقدامات طولانی مدت دارد زیرا اقدامی زمان بر است، اما این مهم به منزله بی توجهی به بحث ارگانیک کردن این محصولات نیست.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: بسیاری از محصولات کشاورزی آلودگی شیمیایی دارند و بر اساس آخرین آمار حدود 30 الی 35 درصد محصولات مختلف به جهت مصرف بی رویه سموم و آنتی بیوتیک ها آلوده هستند.
وی یادآور شد: آلوده بودن محصولات کشاورزی به سموم و آنتی بیوتیک ها منجر به افزایش مقاومت های میکروبی شده و برای سلامتی انسان خطرناک است لذا باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه همه دستگاه های مرتبط باید برای ارگانیک کردن محصولات کشاورزی تلاش کنند، گفت: تمرکز بر ارگانیک کردن محصولات کشاورزی همت همه جانبه نیازمند است و تنها این وظیفه نباید بر دوش وزارتخانه های بهداشت و جهاد کشاورزی سنگینی کند بلکه لازم است دیگر دستگاه ها نیز وارد عمل شوند.
پایان پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای
منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *