مسابقه پخت کوفته در اسفنجان برگزار شد
بهمناسبت سیوششمین روز بهار اسفنجان، مسابقه پخت کوفته در روستای اسفنجان شهرستان اسکو روز جمعه 8 اردیبهشت برگزار شد.
وی گفت: با توجه به اهمیت غذا در جلب گردشگران و پیوند ناگسستنی آن با صنعت گردشگری این جشنواره با رویکرد آشنایی و ترویج غذاهای سنتی و محلی بهعنوان غذای سالم برگزار شد چراکه لزوم توجه به غذا و نیز گردشگری روستایی با تأکید بر حفظ منابع طبیعی از ارکان توسعه گردشگری پایدار است.
رستمی با اشاره به در پیش بودن رویداد مهم تبریز 2018 عنوان کرد:در تلاشیم تا با برگزاری رویدادهای مختلف استان آذربایجانشرقی از پتانسیل تبریز 2018 هر چه بیشتر برخوردار شود.
این جشنواره با استقبال عموم مردم محلی و روستاهای منطقه روبهرو شد و پس از انجام داوری، از 10 آشپز برتر این مسابقه با اهدای تندیس و جوایز تقدیر شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *