صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مشروح اظهار نظر کاندیداهای ریاست جمهوری در خصوص فاصله طبقاتی

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵:۰۹
کد خبر: ۳۰۳۳۶۸
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پاسخ به سوال مجری برنامه مناظره در خصوص چگونگی راهکار‌های پیدا کردن برنامه‌های کاهش فاصله طبقاتی و افزایش عدالت اجتماعی اظهار کرد: عدالت اجتماعی یک از اهداف مهم نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ فاصله طبقاتی به هیچ عنوان زیبنده نظام ما نیست؛ در سنوات اخیر شاهد بیشتر شدن فاصله طبقاتی از 36 صدم درصد به 47 صدم درصد هستیم.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی یکی از شش داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال مجری برنامه مناظره در خصوص چگونگی راهکار‌های پیدا کردن برنامه‌های کاهش فاصله طبقاتی وا فزایش عدالت اجتماعی اظهار کرد: عدالت اجتماعی یک از اهداف مهم نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ فاصله طبقاتی به هیچ عنوان زیبنده نظام ما نیست؛ در سنوات اخیر شاهد بیشتر شدن فاصله طبقاتی از 36 صدم درصد به 47 صدم درصد هستیم.

وی با بیان اینکه امروز توجه به طبقات پایین جامعه در اولویت قرار دارد، عنوان کرد: راهکار برون رفت از این وضعیت آن است که ما نسبت به دهک‌های پایین افزایش یارانه داشته باشیم؛ در گام اول باید یارانه سه دهک پایین افزایش یابد؛ در گام دوم به یارانه افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی افزوده شود؛ نسبت به دهک‌های متوسط نیز تسهیلاتی ارائه شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی ادامه داد: باید نسبت به اخذ مالیات از حقوق بگیرانی که درآمد آنها 3 میلیون تومان است تجدید نظر شود؛ نباید افرادی قانون را دور بزنندو فرار  مالیاتی کنند.

این کاندید دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ا گر اقدام فوری در رابطه با کم کردن فاصله طبقاتی در کشور انجام نشود شاهد بروز بحران‌های اجتماعی خواهیم بود.

سید مصطفی میر سلیم داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همین زمینه گفت: از جناب آقای رئیسی می خواهیم توضیح بدهند که در طول برنامه پنجم توسعه آیا اقداماتی در راستای افزایش عدالت اجتماعی انجام شده است یا خیر؛ آیا فکر می ‌کنید نوع سبک زندگی ما در حال حاضر به شکلی است که بتواند برآورنده توقعات ما در زمینه عدالت ا جتماعی باشد؟

در ادامه سید مصطفی هاشمی طبا دیگر نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست رجمهوری با بیان اینکه یقینا اقشار محروم، معلولان و بی سرپرستان باید مورد توجه دولت جمهوری اسلامی ا یران قرار بگیرند و از طریق سازمان‌های حمایتی به آنها رسیدگی شود، اظهار کرد: ما باید یارانه‌هایی را که به صورت عمومی توزیع می کنیم در دسترس این سازمان‌ها قرار دهیم تا به وضعیت اقشار محروم رسیدگی شود؛ ما باید حد یقف توانایی دولت در بزرگ شدن را بشناسیم ؛ نباید همه توقعات را از دولت داشته باشیم.

پس از صحبت‌های هاشمی طبا نوبت به حجت الاسلام والمسلمین روحانی رسید؛ وی با بیان اینکه مسئله عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی اهمیت فراوانی دارد گفت: باید تلاش کنیم اولا یک تعادل بین غرب و شرق کشور بوجود آید؛ شرق کشور به دلیل کم آبی شرایط نامناسبت‌تری نسبت به غرب کشور دارد؛ ما برای اولین بار گازرا به زاهدان و راه آهن را به چابهار رساندیم؛ در دولت یازدهم مستمری اقشار محروم و مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی نسبت به اول دولت سه برابر شد.

محمد باقر قالیباف دیگر داوطلب انتخابات ریاست جمهوری ا ظهار کرد: عدالت ا جتماعی از اهداف اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ وقتی بحران اقتصادی داریم سخن از عدالت اجتماعی سخت است؛ ما در تهران اول از همه سعی کردیم فاصله شمال و جنوب شهر راکم کنیم واین اتفاق افتاد؛ امروز شکاف طبقاتی بیشتر و فرصت‌های اجتماعی نابرابر تر از قبل شده است و بهره مندی های چهار درصد از مردم بیشتر از بهره مندی های 96 درصد شده است.

در ادامه اسحاق جهانگیری به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: عدالت یکی از آرمان های مهم در همه نظام های سیاسی است ؛ محدود کردن عدالت به اقتصاد ظلم به عدالت است ؛ افزایش یارانه سه دهک پایین باعث ضعیف شدن دهک‌های چهار و پنج می شود.

بعد از سخنان 5 داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  حجت الاسلام والمسلمین رئیسی اظهار کرد: ما امروز شاهد بیکاری بسیاری از جوانان تحصیلکرده و تعطیبل شدن بسیاری از کارگاه ها وواحدهای تولیدی هستیم؛ بر کسی پوشیده نیست که امروز زندگی برخی از افراد در مناطق محروم از طریق همین یارانه‌های 45 هزار تومانی می گذرد و حتما باید این وضعیت تغییر کند.

وی با بیان اینکه باید با توجه به واقعیات به زندگی مردم  نگاه کرد،‌ گفت: چرا عده کمی باید بتوانند از مواهب و امکانات و تسهیلاتی بهره مند شوند ولی عده ای کثیر برای دریافت وام ازدواج  دچار مشکل شوند.

وی در پایان گفت: عدالت اجتماعی را نه در سخن بلکه باید درعمل و میدان مشاهده کرد؛ ما می‌خواهیم حق خود محرومان را به آنها بدهیم.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *