صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نیاز به جلب خاکستری‌ها در انتخابات ریاست جمهوری/تیپ شناسی افراد رای دهنده

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴:۰۱
کد خبر: ۳۰۳۰۳۹
یک جامعه شناس گفت: با تیپ شناسی افراد رای دهنده در انتخابات به اهمیت آرای خاکستری می توان پی برد.
امان الله قرایی مقدم، در گفت و گو با خبرنگار جامعه گفت:  آینده کشور و نسل های یک جامعه، در گرو انتخابات و تعیین فرد اصلح رغم می‌خورد، بر این اساس مردم برای سرافرازی وطن و حفظ حریم ملی خود تلاش می‌کنند و با رأی خود، خواهان رییس جمهوری مصلحت اندیش، مدبر، مردم سالار و دلسوز برای کشورهستند تا زمینه رشد و به ثمر رسیدن تلاش های مردمی را فراهم کند.

وی افزود:فضای جامعه حاکی از یک انتخاب مهم است که فکر و ذهن مردم را درگیر کرده و بحث های انتخاباتی را حتی به بطن خانواده ها کشانده است. در این شرایط مردم انتظار دارند کاندیدای ریاست جمهوری حقایق و واقعیت ها را مطرح کنند و از تخریب رقیب انتخاباتی خود بپرهیزند چرا که این امر، افکار مأیوس کننده ای را نسبت به انتخاب، در مردم ایجاد می‌کند.

قرایی مقدم خاطر نشان کرد: بخش عمده ای از مردم ما، در هاله ای از بی تفاوتی نسبت به سرنوشت کشور به سر می‌برند که با عنوان مردم خاکستری از آنها یاد می‌شود. در این شرایط وظیفه اصلی کاندیدای ریاست جمهوری، جلب نظر مردم خاکستری و ایجاد انگیزه جهت شرکت در انتخابات است.

جامعه شناس در ادامه گفت: کشوری که مردم سالاراست ، نیاز به مشارکت مردم در تصمیم گیری و تعیین سرنوشت کشور، از واجبات محسوب می‌شود  این در حالی است که نظر افرد جامعه ما در خصوص انتخابات در سه دسته رأی می‌دهم، قبول ندارم و  نمی‌دانم، تقسیم بندی می‌شود براین اساس جلب مشارکت همه مردم در انتخابات از اهمیت بالایی برخودار است. 

وی عنوان کرد:کاندیدای ریاست جمهوری باید اخلاق مدار، واقع گرا و به دور از توهین به رقیبان خود باشد و نظر همه مردم را به مشارکت در انتخابات جلب کرده و جو جامعه را در راستای اهداف خود متشنج نکند.

قرایی مقدم اذعان داشت: برگزاری مناظره های آزاد، نگرش و ذهنیت مردم را نسبت به کاندیدا شکل می‌دهد و منجر به گسترش آزادی، دموکراسی، اتکای به نفس و اعتماد مردم می‌شود. این در حالی است که مناظره ها باید  در شرایطی به دور از تعصبات جناحی، شایستگی کاندیدا را در رسانه ملی به تصویر کشد و در فضای رقابتی سالم، برگزار و از توهین به یکدیگر خودداری کنند. 
انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *