صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جشنواره جهانی فجر رویکردی تعاملی دارد/مجزا کردن جشنواره داخلی و جهانی فجر به نفع سینماست

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴:۳۷
کد خبر: ۳۰۲۹۱۷
کارگردان سرزمین کهن گفت: مجموعه فیلم‌های به نمایش درآمده در این جشنواره از حداقل استانداردها برخوردار بوده و من به شخصه شاهد نمایش آثار خیلی خوبی بوده‌ام. در مقایسه با دوره‌های تلفیقی این مجزا کردن به سینما کمک می‌کند.
کمال تبریزی نویسنده و کارگردان سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: به عنوان دومین سال برگزاری مجزای جشنواره جهانی فجر، از نظر من استقبال مخاطبان خاص و عام سینما در این دوره از جشنواره بسیار مثبت و با اهمیت است.
 
وی ادامه داد: مجموعه فیلم‌های به نمایش درآمده در این جشنواره از حداقل استانداردها برخوردار بوده و من به شخصه شاهد نمایش آثار خیلی خوبی بوده‌ام. در مقایسه با دوره‌های تلفیقی این مجزا کردن به سینما کمک می‌کند.
 
کارگردان سریال "سرزمین کهن" افزود: این جداسازی جشنواره‌ها نسبت به هم باعث به وجود آمدن فضای گفتمان تخصصی میان سینماگران شده و اکثر هنرمندان می‌توانند بی واسطه با یکدیگر ملاقات کنند. به عنوان مثال این فضا برای جوانانی که می‌خواهند آثارشان را به تهیه کنندگان معرفی کنند امکان بسیار مطلوبی را فراهم آورده است.
 
وی نسبت به حضور بزرگان سینما در جشنواره جهانی فجر طی سالهای آینده ابراز امیدواری کرد و تصریح کرد: در حال حضور سینماگران برجسته در این جشنواره کاملاً به چشم می‌خورد اما اگر موانع خارجی کمتر می‌بود بدون شک کارگردان بیشتری امکان حضور در این جشنواره را پیدا می کردند.
 
نبریزی با اشاره به تاثیر تعاملی این جشنواره خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره و حضور هنرمندان ملل مختلف بی‌شک باعث به وجود آمدن تعاملی فرهنگی خواهد شد. تعاملی که خارج از سن و تجربه از کمال تبریزی و کارگردانان دیگر گرفته تا جوانان مثبت و اثربخش است. این تبادل فرهنگی بی واسطه، مستقیم و از نوع بهترین رابطه بین ملل است که خوشبختانه در این جشنواره هم به وجود آمده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *