صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز می‌شود؟

۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸:۵۹
کد خبر: ۳۰۲۸۰۹
تعداد نظرات: ۱۲ دیدگاه
زرده تخم مرغ بعد از گذشت ۶ دقیقه جوشیدن در آب عسلی می‌شود.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، همانطور در تصویر مشاهده می‌کنید برای داشتن زرده عسلی ٦ دقیقه، برای پخت کافی ١٠ دقیقه و سفت شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ را اب پز کنید و از زمانهای طولانی‌تر اجتناب کنید چراکه ارزش پروتئین ان کم می‌شود.


ناگفته نماند توصیه کارشناسان تغذیه این است که جهت جلوگیری از احتمال ویروسی بودن زرده آن را در حالت عسلی میل نکنید و بهتر است کامل سفت باشد.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: تخم مرغ

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
عسلیش بهتره نه ؟
مختار
|
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
خیلی خیلی ممنون
شکوه
|
|
۰۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
من عسلی رو کمی هم آب لیموی تازه و فلفل سیاه اضافه می کنم خیلی عالی میشه سفتم با کره خیلی خوب میشه
فاطمه
|
|
۰۴:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
واقعاتخم مرغ اب پزخوبه خیلیم خوبه اولش شایدبدت بیادنخوری ولی بعدتا2ماه بخوری حافظتوقوی میکنه وخیلی خوبه دیگ احساس گرسنگی نمیکنی من الان هوس تخم مرغ اب پزولی عسلیشوکردم واقعاوگرنه همیشه سفت شدشومیخورم عسلیشم مقویه وخوبه عالیه درکل
سایه
|
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۵
توی آب سرد بذاریم تا جوش بیاد خودش یا توی آب جوش۱۶ دقیقه؟ من دوس دارم یکم از عسلی سفت تر باشه ولی سفت سفت هم نباشه
بهزاد
|
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۷
من تخم مرغ اب پزوباکره دوست دارم
محسن
|
|
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۳
احسنت
سکینه
|
|
۰۶:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
وقتی تحم مرغ می خواهیم آب پز سفت بشه همان ژمان می گذاریم سر گاژ حساب کنیم ساعت سفت پختن تخم مرغ
ehsan1991
|
|
۰۳:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
لطفا یکی بگه از لحظه گذاشتن رو اجاق چند دییقه زمان بدیم تا عسلی شه؟؟؟
ehsan
|
|
۰۳:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
لطفا کسی ک میدونه بگه از لحظه روشن کردن گاز چقدر باید زمان داد ک عسلی دربیا؟؟
Nader
|
|
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
من دوتا تخم مرغ گذاشتم روی گاز آب پز بشه با شعله بسیار کم یکدفعه کار پیش اومد رفتم بیرون از خونه یکساعت بعد وقتی اومدم زرده اونا درسته پریده بودن بیرون
حسین
|
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
من پرنده دارم مرغ عشق عروس هلندی
پاسخ ها
احسان
|
آفرین
ناشناس
|
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
ممنون
مهدی
|
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳
به نظر من هر کس هر جور دوست داشته باشه می تواند تخم مرغ را بخورد
هلیا
|
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
زیر گاز چقدر باید باشه
زهرا
|
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
من امروز ۱۶ دقیقه گذاشتم عالی بود شد همونی ک میخواستم
نرگس
|
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
آخه تخم مرغ آب پز چیه به جای این کارا تخم مرغ نیمرویی درست کنین
ناشناس
|
|
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
☹️☹️☹️☹️☹️ من تو کتری میپزم
حسین
|
|
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
سلام کمک می خام من 5دقیقه گذاشتم آب پز می شود
امید
|
|
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
یادتون باشه تخم مرغ قشنگ باید توی آب شناور باشه
ناشناس
|
|
۰۷:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
از بس از تخم مرغ تعریف کردم دبگه کسی رو تحویل نمیگیره
ناشناس
|
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
عالی
محمد
|
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۷
دوستان ۶ دقیقه از زمانی ک اب جوش شده نه هنوز اب سرده تایم بگیرید .
زهرا تحسانی زاد
|
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
عسلی خوشمزه است اما برای سلامتی خودمون بهتره بزاریم کاملا بپزه وسفت بشه نظر شما چیه؟؟؟؟
نرگس
|
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۱
عالییی
giti
|
|
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
بسیاااار عالی
ناشناس
|
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
بنظر من باید ۲۰ دقیقه بعد از جوش آمدن آب کاملا پخته است و این بهترین حالت آخه من روزی ۲۰ تا میخورم
ناشناس
|
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۰
ماندگارى تخم مرغ اب پز
فرانک
|
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
واقعا برام خیللللی مهم بود بدونم زمان آبپز شدن تخم مرغ طوری که زرده کاملا بپزد چقدره؟ از زرده عسلی و نیم پز،متنفرم.از طرفی اطرافیان میگن واسه عسلی 2 دقیقه،واسه آبپز 5 دقیقه کافیه...ولی هربار که عمل کردمو پشیمون شدم،یه بهانه آوردن،که مثلا باید میذاشتی تو آب گرم،یا شاید تخم مرغ مونده بوده یا....و وقتی بیشتر میذاشتم،واسه اینکه خیالم راحت باشه حسابی میذاشتم بپزه.مثلا،نیم ساعت بپزه یا حتی بیشتر
محدثه
|
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۷
تخم مرغ فقط آبپز و سفتش خوبه
ایناز بنی اسدی
|
|
۰۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
عــــــــــــــــــــــالی بود
رسول
|
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
سلام وقت بخیر .تایم پختن را از زمان روشن کردن گاز باید حساب کنیم یا از زمان جوش آمدن آب؟
پاسخ ها
محمد
|
از زمان جوش
ناشناس
|
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
باید تخم مرغ سفت بشه عسلیش به چه دردی میخوره
ناشناس
|
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
سلام آگه تخم مرغ آبپز زیاد از حد پخته بشه فاسد میشه؟
ناشناس
|
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
تخم مرغ هم عاشق توئه :-)
Milad
|
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
هه
اريا
|
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
پدر بزرگم ميگفت بايد بالا سر تخم مرغ وايستى اروم اروم از ١تااا ١٠٠بشمرى
لیلا
|
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
من عاشق تخم مرغم
فاطمه
|
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
عسلیش خوشمزه تره
ناشناس
|
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
باید طبق نظر کارشناسان عمل کرد نه طبق نظر خودمان...
رضا بیگ از کرمان
|
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
مادر من میگه تخم مرغ نباید سفت پز بشه بلکه باید عسلی خورده بشه
پاسخ ها
محمد جواد
|
واقعا مادر خوبی داری قدرشون رو بدون
بی نام
|
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
عالی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *