تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز میشود؟
زرده تخم مرغ بعد از گذشت ۶ دقیقه جوشیدن در آب عسلی میشود.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، همانطور در تصویر مشاهده میکنید برای داشتن زرده عسلی ٦ دقیقه، برای پخت کافی ١٠ دقیقه و سفت شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ را اب پز کنید و از زمانهای طولانیتر اجتناب کنید چراکه ارزش پروتئین ان کم میشود.
ناگفته نماند توصیه کارشناسان تغذیه این است که جهت جلوگیری از احتمال ویروسی بودن زرده آن را در حالت عسلی میل نکنید و بهتر است کامل سفت باشد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
نظرات بینندگان
پاسخ ها
احسان
| پاسخ ها
محمد
| پاسخ ها
محمد جواد
| ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *