آموزش پخت کلوچه بادمجان کبابی
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی را به شما آموزش دهیم .
بادمجان از جمله مواد غذایی است که می توان با آن انواع خوراکی ها و غذاها را پخت.
مواد لازم
روغن مایع و آب :از هر کدام نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
کره : یک قاشق سوپخوری
بادمجان کبابی : دو عدد
پنیر سفید: 50 گرم
پنیر پیتزا :20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد: به میزان لازم
زرده تخممرغ :یک عدد
طرز تهیه
آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد.
بادمجان هارا کبابی و ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *