صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هر 3 تا 4 سال یکبار رودخانه‌های تبریز طغیان می کنند/ خسارت 30 تا 40 میلیاردی سیل اخیر به دامداران و کشاورزان سراب

۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲:۰۲
کد خبر: ۳۰۱۳۹۴
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: ما یک ایرادی در کشورمان داریم که متاسفانه منتظر می‌شویم تا بلایای طبیعی رخ دهد و بعد همه بسیج می‌شوند تا آن را حل کنند،هر 3 تا 4 سال یکبارطغیان رودخانه‌ها را در تبریز داریم و خسارت‌های شدیدی را می‌زند که در سیل اخیر فقط شهرستان سراب بین 30 تا 40 میلیارد دست کم خسارت دیده است.
یوسف داوودی، عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی درباره مناطق سیل زده درحوزه انتخابیه‌اش اظهار کرد: در  شهر سراب 16 رودخانه داریم که با بارندگی هفته گذشته طغیان کردند و این طغیان‌ها با تلاش مسئولان استان مهار شد اما خسارات زیادی بر جای گذاشت.
 
وی ادامه داد: در سیل اخیر 5 هزار هکتار زمین زیر سیل و گل رفت و نهال‌های کاشته شده در شهر سراب از بین رفتند و دام‌های زیادی از بین رفت که در برابر جان انسان‌هایی که از بین رفت به چشم نمی‌آید.
 
این عضو کمیسیون کشاورزی افزود: یک ایرادی در کشور داریم که متاسفانه منتظر می‌شویم تا بلایای طبیعی رخ دهد و بعد همه بسیج می‌شوند تا آن را حل کنند، ما هر 3 تا 4 سال یکبارطغیان رودخانه‌ها را در تبریز داریم و خسارت‌های شدیدی را می‌زند که در سیل اخیر فقط شهرستان سراب بین 30 تا 40 میلیارد دست کم  خسارت دیده است.
 
داوودی درعین حال عنوان کرد: سیل بند‌هایی را که از داخل 15 تا 16 روستای ما رد می‌شود اگر درست می‌کردند ما تا حد بسیار زیادی می‌توانستیم جلوی خسارت‌های ناشی از سیل را بگیریم، اگر در حدود نیمی از خسارت‌های وارده قبلا برای ایجاد ساختار‌‌های ایمنی صرف می شد این مقدار ویرانی و خسارت را نداشتیم.
 
وی در عین حال بیان کرد: درباره بیماری‌ها هم همینطور است. متأسفانه هر ساله تب برفکی خسارت‌های زیادی را به ما وارد می‌سازد، این بیماری در بسیاری از کشورها مهار شده است و ما هر سال واکسن‌هایی می‌زنیم اما دامها این بیماری را می‌گیرند و دامداران هم کلی خسارت می‌بینند.
 
نماینده مردم تبریز تصریح کرد: در مناطق سیل زده آب برخی مناطق به سرعت وصل شده منتظر هستند تا زمان مناسب پل‌هایی که خراب می‌شود را بسازند و موارد اینچنینی هستند که در دست اقدامند تا کارها سامان بیابد.
 
وی با تشکر از اقدامات مسئولان در زمان سیل آذربایجان گفت: مسئولان هلال احمر ، بخشداری ، شهرداری، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج همکاری‌های خوبی برای کمک رسانی به مردم داشتند. مسئولان در اداره برق و آب تلاش های زیادی دارند تا کارها سامان یابد.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *