صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اگزیم بانک ایران پشتیبان شرکت‌های داخلی با رویکرد بین‌المللی

۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۵:۰۰
کد خبر: ۳۰۰۵۹۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرعامل بانک توسعه صادرات این بانک را پشتیبان و حامی آن دسته از شرکت‌های داخلی اعلام کرد که برای در اختیارگرفتن بازارهای بین‌المللی تلاش می‌کنند.
به گزارش گروه اقتصاد ، علی صالح آبادی بیان کرد: بانک توسعه صادرات برای حمایت از فعالیت‌های بنگاه های صادرات گرا آمادگی دارد تا فعالیت های بین المللی و ارزی خود را ساماندهی کنند و با نگاه برون مرزی خود در خدمت صادرات کشور قرار گیرند.
 
مدیر عامل بانک توسعه صادرات گفت : گشایش های خوبی در کشور رخ داده که لازم است از خدمات بانکی در خارج از کشور این بانک استفاده لازم را کنید.
 
وی در بازدید از شرکت "سیناژن" افزود : اینکه شرکت سیناژن و زیرمجموعه های تابعه آن توانسته اند بسیاری از مهندسان و متخصصان ایرانی را جذب کنند، بسیار ارزشمند است.
 
صالح آبادی بادی ادامه داد : اینکه "جهانی فکر کنیم و محلی و بومی عمل کنیم" باید مدنظر قرار گیرد و بانک توسعه صادرات از منظر ارائه منابع و خدمات ارزی می تواند در چارچوب ضوابط موجود به شرکت سیناژن تسهیلات و خدمات لازم را ارائه دهد.
 
شرکت تولید محصولات دارویی سیناژن از شرکت داخلی صادرکننده دارو به سراسر جهان است و تاکنون شعبه مرکزی بانک توسعه صادرات مبلغ 45 میلیارد ریال به عنوان تسهیلات در اختیار شرکت سیناژن قرار داده است.
 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ماموریت شرکت را اعلام پیام سلامت برای بازار داروی دنیا ذکر کرد و گفت: قیمت ارزان داروهای این شرکت باعث شده است که بسیاری بیماریها مانند نقص آنزیم که امکان مرگ بیمار را به همراه دارد، قابل درمان شوند.
 
حامدی فر تاکید کرد: در این شرکت 1900 نفر پرسنل مشغول به کار بوده که قریب به 60 نفر از آنان دارای مدرک تحصیلی دکتری و PHD هستند.
 
وی اظهار کرد : این شرکت به فناوری تولید 10 داروی مهم بیوتک دنیا دست یافته است و محصولات دارویی این شرکت در درمان بیمارهایی چون سرطان، ناباروری، ام اس، پوکی استخوان و بیماریهای کلیوی قابل برابری با انواع داروهای آمریکایی و اروپایی است.
 
صالح آبادی و مدیران بانک توسعه صادرات در پایان نشست خود با مدیران این مجموعه دارویی از بخشهای مختلف خط تولید داروی شرکت سیناژن و اریوژن فارمد بازدید کردند.
 
شرکت سیناژن در سال 1373 به منظور ارتقا سطح بیوتکنولوژی پزشکی کشور به همت چهار نفر از متخصصان بیوتکنولوژی پایه گذاری شد. این شرکت در اولین فاز تولیدی خود اقدام به تولید کیت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی پرداخت و در سال های آغازین دهه 80 با اتکا به دانش و تجربه ، تصمیم جدیدی مبنی بر تولید داروهای بیوتکنولوژیک در دستور کار شرکت قرار گرفت.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *