از پاریس تا تیرانا؛ دلبری منافقین جنایتکار از حامیان غربیشان/ «مک کین» چهارمین چهره سرشناس آمریکایی که به دیدار منافقین در آلبانی میرود
دو روز پیش بود که خبر دیدار سناتور جان مککین رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا آمریکا با سرکرده گروهک تروریستی منافقین در تیرانا آلبانی، مخابره شد. پیشتر نیز سایر مقامات غربی به دیدار منافقین رفته بودند؛ در اوایل تابستان سال گذشته، میتینگ منافقین با مهمانان ویژهای از آمریکا، اروپا و برخی شخصیتهای خودفروخته عرب، در پاریس برگزار شد.
دو روز پیش بود که خبر دیدار سناتور جان مک کین رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا آمریکا با سرکرده گروهک تروریستی منافقین در تیرانا آلبانی، مخابره شد. پیشتر نیز سایر مقامات غربی به دیدار منافقین رفته بودند؛ در اوایل تابستان سال گذشته، میتینگ منافقین با مهمانان ویژهای از آمریکا، اروپا و برخی شخصیتهای خودفروخته عرب، در پاریس برگزار شد؛ در نشست مزبور افرادی همچون برنارد کوشنر وزیر خارجه اسبق فرانسه، خوزه لوئیز ساپاترو نخست وزیر پیشین اسپانیا، نوت گینگریچ رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا، جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل و رودی جولیانی شهردار اسبق نیویورک حضور داشتند.
سناتور ضدایرانی مهمان ویژه منافقین
مک کین که اخیرا به دیدار سرکرده جنایتکار منافقین رفته است، از سناتورهای شناخته شده آمریکایی است که به دشمنی با ایران شهره است؛ او در دیدار با سرکرده منافقین نیز زبان به درشت گویی علیه ایران چرخانده است و با وقاحتی که مختص آمریکاییهاست، مدعی ارتباط ایران با داعش شده است. مک کین البته فراموش کرده بود که پیش از این یاوه گوییها، کتاب خاطرات هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آمریکا موسوم به «تصمیم سخت» را بخواند؛ کتابی که هیلاری کلینتون در آن تصریح دارد که برای ایجاد داعش به بیش از 100 کشور دنیا سفر کرده است.
حمایت ویژه اروپاییان از منافقین
اما پیرامون روابط پنهان و آشکار غربیها با منافقین ادله و اسناد زیادی موجود است؛ در بهمن 1387 اتحادیه اروپا در اقدامی تعجببرانگیز، نام گروهک منافقین را از لیست گروهای تروریستی خارج کرد. البته لطف و مرحمت اروپاییان به تروریستهای منافق تنها به خارج کردن نامشان از لیست سیاه محدود نماند؛ بلکه اروپاییان پس از مدتی مقدمات خروج منافقین از عراق و عزیمت آنها به اروپا را هم فراهم آوردند؛ البته این امر به غیر از مهمان نوازی چند ساله فرانسویها از سرکردگان مجرم گروهک تروریستی منافقین بود.
در شهریور سال گذشته دفتر نخست وزیری عراق با صدور بیانیهای با اشاره به انتقال آخرین اعضای گروهک منافقین ازعراق به آلبانی اعلام کرد که پرونده این گروهک تروریستی در عراق "به طور کامل" بسته شد.
در بیانیه دفتر نخست وزیری عراق تاکید شده بود،"همه اعضای منافقین از عراق خارج شدهاند و آخرین گروه آنها که شامل 280 نفر بوده است، کمپ لیبرتی را به سمت فرودگاه بغداد ترک و از آنجا به سمت آلبانی عزیمت کردند".
پیش از صدور بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، برخی رسانههای بینالمللی از جمله آسوشیتدپرس و رویترز اعلام کرده بودند، کمپ لیبرتی بعد از اخراج آخرین عناصر گروهک تروریستی منافقین، رسماً بسته شده است.
انتقال تروریستها با هواپیمای آمریکایی
همچنین در همان زمان اعلام شد، انتقال برخی از تروریستهای گروهک منافقین به آلبانی توسط هواپیماهای مسافربری آمریکایی انجام گرفته است. کمک آمریکا برای انتقال تروریستهای گروهک منافقین به خارج از عراق، به سرعت از سوی وزارت خارجه این کشور تایید شد.
"الیزابت ترودو"، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بلافاصله پس از انتشار خبر خروج منافقین از عراق در جریان یک کنفرانس خبری به همکاری دولت متبوعش برای انتقال اعضای گروهک تروریستی منافقین به آلبانی اعتراف کرد.
این مسئول آمریکایی همچنین از دولت آلبانی و نخستوزیر این کشور به دلیل استقبال از اعضای گروهک منافقین تشکر ویژه کرد و بر ضرورت محافظت بینالمللی از آنها تاکید کرد!
قدردانی سرکرده منافقین از مرکل!
اما علاوه بر آمریکاییها که همواره از تروریستهای گروهک منافقین حمایتهای مادی و غیرمادی به عمل آوردهاند، اروپاییان نیز در فرآیند انتقال آنها از عراق به آلبانی نقشآفرین بودند. سرکرده گروه تروریستی منافقین در همان مقطع زمانی با صدور بیانیهای از مقامات آمریکایی و اروپایی بویژه "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان به دلیل کمک به انتقال اعضای این گروهک از عراق به آلبانی تقدیر کرد.
پیشتر نیز نمایندگان پارلمان اروپا در اعلام مواضعی تعجببرانگیز بر ضرورت حمایت از گروهک تروریستی منافقین تاکید کرده بودند؛ اوایل ماه آوریل "یان زهرادیل"، نماینده پارلمان اروپا از جمهوری چک اعلام کرده بود "اتحادیه اروپا باید با منافقین همکاری کند".
گروهکی با کارنامهای مشحون از ترور و جنایت
اعلام حمایت اروپاییان مدعی حقوق بشر از گروهک منافقین در شرایطی است که تاریخ فعالیت این گروهک مشحون و آکنده از جنایت و تباهی و اعمال و اقدامات تروریستی است و این امر به قدری متواتر و عیان است که ذکر آن تکرار مکررات محسوب میشود.
پس از تهاجم وحشیانه ارتش بعثی صدام به ایران، سرکردگان گروهک منافقین که دستانشان به خون هزاران ایرانی بیگناه آلوده بود به دامان صدام سفاک پناه بردند و برای بقاء به دریوزگی جنایتکار تکریتی روی آوردند و در کشتار مردم مظلوم ایران و عراق با صدام به همکاری برخاستند.
مطابق آمار و اسناد غیرقابل انکار، گروهک منافقین 17 هزار ایرانی را از مردم عادی تا عالیترین مسئولان اجرایی کشور به شهادت رسانده است؛ این گروهک با سرکردگی رجوی جنایتکار در زمان تهاجم وحشیانه صدام به ایران، کمک های زیادی به دیکتاتور معدوم عراق کرد.
یکی از خدمات رجوی و گروهک تحت امرش به صدام، ارائه اطلاعاتی پیرامون مناطق مختلف ایران برای بمباران شیمیایی توسط بعثیها بود؛ مطابق اطلاعات و اسناد مندرج در کتب مختلف، مزدوران رجوی در زمان جنگ تحمیلی، حتی اطلاعات گروههای خونی مردم مناطق مختلف ایران را جمع آوری و در اختیار صدامیان و عفلقیان قرار میدادند تا آنها بتوانند بمبهای شیمیایی متنوع اهداء شده از سوی کشورهای اروپایی آلمان و فرانسه را متناسب با این اطلاعات خونی بر روی مردم مظلوم و بیگناه آوار کنند.
جنایت منافقین علیه مردم عراق با همکاری صدام
اسناد همکاریهای اطلاعاتی و نظامی منافقین با صدام به قدری متقن و غیرقابل خدشه است که اگر از سوی فردی انکار شود با تمسخر همگان مواجه میشود؛ در دهه 90 میلادی در حالیکه اکثریت مردم عراق به سبب تحریمهای آمریکا و اروپا در نهایت فقر روزگار میگذراندند، سرکردگان گروهک منافقین با کمکهای مالی صدام در عیش و عشرت به سر می بردند. البته آنها در قبال این لطف دیکتاتور معدوم عراق موظف بودند با تسلیحات عاریهای به قلع و قمع مخالفان صدام بپردازند.
در سال 1991 در جریان انتفاضه شعبانیه مردم عراق علیه رژیم بعثی صدام، مسعود رجوی ملعون و فرقه تحت امرش به یاری صدام برخاستند؛ کمک رجوی و گروهک منافقین به صدام در سرکوب انتفاضه شعبانیه به قدری وسیع بود که بلافاصله مورد تمجید "صابر الدوری" رئیس کل سرویس اطلاعات عراق قرار گرفت.
گفتنی است، در جریان انتفاضه شعبانیه نیم میلیون عراقی توسط مزدوران رژیم بعث از جمله گروهک منافقین به شهادت رسیدند و به مضجع شریف و مطهر آل الله از جمله حرم امام حسین (ع) تعرض و اهانت صورت گرفت.
سقوط صدام و آوارگی منافقین در عراق
پس از سقوط صدام و همچنین خروج نیروهای متجاوز آمریکایی و اروپایی از عراق، موقعیت تروریستهای گروهک منافقین در این کشور متزلزل شد و در مقاطع مختلف اخباری مبنی بر اخراج آنها از عراق مخابره میشد.
در شهریور 1392، پرونده پادگان نظامی اشرف محل استقرار گروهگ تروریستی منافقین با خروج آخرین گروه از تروریستهای این گروهک، به بایگانی سپرده شد.
در همان زمان دفتر بنیاد شهید عراق با صدور بیانیهای به مناسبت اخراج کامل عناصر گروهک تروریستی منافقین از پادگان اشرف، از افراد آسیب دیده به سبب حضور این جنایتکاران، خواست تا برای احقاق کامل حقوق خود، علیه این گروهک تروریستی اقامه دعوی کنند.
البته در تمام این مدت، اعضای گروهک تروریستی منافقین علاوه بر حمایت آمریکا از حمایت اروپاییان نیز برخوردار بودند. در مهرماه 1390 اتحادیه اروپا تصمیم گرفت سمت مشاور ویژهای را برای کمیسر عالی سیاست خارجی و امنیتی این اتحادیه در امور پادگان اشرف ایجاد کند.
در همان زمان رئیس هیات پارلمانی اروپا، اعلام کرد، "طرحی برای انتقال ساکنان پادگان اشرف به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و دیگر کشورها و اعطای وضعیت پناهندگی به آنها وجود دارد"!
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *