کتاب بعدیام به خاطرات زنان در خرمشهر میپردازد/حضور در فهرست چهره سال هنر انقلاب مسئولیتم را دوچندان کرد
نویسنده کتاب "دختر شینا" گفت: حضور در فهرست پنج نفره چهره سال هنر انقلاب اسلامی هم خوشایند و هم ترسناک است زیرا مسئولیت مرا بسیار خطیر کرده و بار بیشتری را روی دوش خود احساس میکنم. این مقام بسیار مراقبت میخواهد و کار را برای آینده من سختتر کرده است.
بهناز ضرابیزاده نویسنده و خاطره نگار دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص چگونگی آغاز به کار خود در عرصه ادبیات انقلاب و دفاع مقدس گفت: نوشتن را به صورت حرفهای از سال 82 و با نگارش داستانهای کوتاه دفاع مقدس برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان آغاز کردم و با کتاب خاطره نگاری "دختر شینا" به صورت جدی پا به عرصه ادبیات بزرگسال دفاع مقدس نهادم.
وی در خصوص علت حضور خود در میان پنچ نامزد چهره سال هنر انقلاب اسلامی تصریح کرد: دختر شینا هفتمین کتاب من محسوب شده و بعد از آن هشت اثر دیگر را به چاپ رساندم. پانزدهمین کتاب من با نام "گلستانیازدهم" خوشبختانه امسال با استقبال خوبی روبرو شده و باعث شد تا من جزو فهرست نهایی چهره سال هنر انقلاب اسلامی قرار گیرم.
نویسنده کتاب "دختر شینا" حضور در این فهرست را خطیر خوانده و افزود: حضور در فهرست پنج نفره چهره سال هنر انقلاب اسلامی هم خوشایند و هم ترسناک
است زیرا مسئولیت مرا بسیار خطیر کرده و بار بیشتری را روی دوش خود احساس
میکنم. این مقام بسیار مراقبت میخواهد و کار را برای آینده من سختتر کرده است.
وی درباره فعالیتهای آتی خود در عرصه ادبیات دفاع مقدس اذعان کرد: حدوداً دو سال گذشته را مشغول مطالعه و تحقیق روی خاطرات یک از زنان خرمشهری بودهام که اتفاقاً هم در تب و تاب انقلاب بودند و هم جنگ را از نزیک لمس کردهاند.
ضرابی زاده تالیف این کتاب را زمانبر دانست و خاطرنشان کرد: این بانوی بزرگوار همسر شهید هستند و یکی از فرزندانشان هم شهید شدند. خاطرات خیلی عمیق و پر از احساس بوده و کار روی این کتاب بسیار سنگین، نیازمند تحقیق و زمانبر است و به احتمال فراوان برای سال آینده آماده خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *