صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه سوپ عدس، به شیوه آلمانی‌ها

۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۳:۰۱
کد خبر: ۲۹۸۶۲۲
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ عدس، به شیوه آلمانی‌ها را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ عدس، به شیوه آلمانی‌ها را به شما آموزش دهیم .

آلمانی‌ها سوپی می‌پزند که در میان خودشان خیلی هم طرفدار دارد: سوپی به نام «پتاژ عدس». در زبان محلی پتاژ به معنای سوپ غلیظ است. بد نیست یک بار آن را امتحان کنید.
تصویر سوپ عدس، به شیوه آلمانی‌ها

اگر می‌خواهید این سوپ را برای چهار نفر آماده کنید، به ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند نیاز دارید. یک عدد پیاز که گوشت را با آن و کمی آب می‌پزید، دو پیمانه عدس پخته شده، نصف پیمانه کرفس خرد شده، یک‌چهارم پیمانه هویجی که به صورت مکعبی خرد شده باشد، یک عدد گوجه‌فرنگی و به مقدار لازم نمک و فلفل و سرکه.

وقتی گوشت خوب پخت، آن را ریش ریش کنید و خوب بکوبید. سپس این گوشت باید با عدس پخته کاملا مخلوط شود. برای این کار بهتر است از دستگاه غذاساز استفاده کنید. به این ترتیب مخلوطی یکدست خواهید داشت. کرفس و هویج و آب گوشت را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و ظرف را روی حرارت آرام می‌گذاریم. قبل از اینکه هویج و کرفس خوب بپزد، گوجه را هم نگینی خرد و تخم‌هایش را جدا می‌کنیم. وقتی مخلوط درون ظرف کاملا پخت، گوجه و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و سرکه را که چاشنی این سوپ است روی همه مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

سوپ غلیظ و خوشمزه شما آماده است. حتما همه افراد خانواده از خوردن آن لذت می‌برند.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *