اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، ساندویچ میگو اسپایسی را امتحان کنید!
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ساندویچ میگو اسپایسی را به شما آموزش دهیم .
به سبب تکرار غذاهای معمول رغبتتان را به خوردن از دست دادهاید و دنبال ایجاد تنوعی حداقل برای امروزتانید اما هر چه فکر میکنید غذای خاصی گوشه ذهنتان نمینشیند.
با خوردن یک ساندویچ دو نفره به نام میگو اسپایسی موافقید؟
مواد لازم
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه
فلفل قرمز: 1,4 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
میگو متوسط: 20 عدد
آووکادو خرد شده: 1 عدد
سس مایونز: نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز خشک شده: 2 قاشق چایخوری
لیموترش: 1 عدد
نان فرانسوی: 2 عدد
کاهو: 4 برگ
طرز تهیه
زیره، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را در کاسهای با یکدیگر مخلوط میکنیم. میگوها را درون این مخلوط قرار میدهیم تا کاملا به ادویه آغشته شده و مزهدار شوند. آووکادو، سس مایونز، پودر فلفل قرمز، آب لیمو و کمی نمک را درون غذاساز ریخته، با هم مخلوط میکنیم تا سُس یکنواختی به دست آید. میگوها را درون ماهیتابه گذاشته، به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط میگذاریم تا مغزپخت شوند. نانها را از وسط به دو قسمت تقسیم نموده، روی آنها را با سس آووکادو پوشانده، برگهای کاهو را روی سس قرار میدهیم و در هر یک از ساندویچها 10 میگو گذاشته، داغ سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *