روش پخت کیک سیب
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک سیب را به شما آموزش دهیم .
کیک سیب از جمله کیک هایی است که طرفداران زیادی دارد؛ هم به سبب طعم و عطر خوبش و هم به دلیل اینکه عصرانهای سالم و مقوی برای اعضای خانواده است.
مواد لازم:
آرد سفید گندم 2 لیوان
ماست خامهای 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
سیب بزرگ 2 عدد
دارچین 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1,8 قاشق چایخوری
کره و روغن جامد 100 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم . کره و روغن جامد و شکر را با همزن به مدت 5 دقیقه می زنیم سپس زرده ها را دانه دانه به همراه وانیل و پودر هل اضافه می کنیم. وقتی مواد خوب مخلوط شد، ماست خامه ای را افزوده و سپس آرد پیکینگ پودر را اضافه می کنیم.
پس از این مرحله سیب پوست کنده و رنده شده و در آخر سفیده ای را که قبلاٌ با همزن زده بودیم به مواد افزوده و به صورت دورانی با یک کفگیر هم زده در قالب چرب شده ریخته و روی آن را ورقه های سیب می چینیم ودر طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه می پزیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *