اشکهای پیامبر(ص) بر قنداقه حضرت زینب(س)/ شرط بانوی اسلام برای ازدواج با همسرشان
محمدی با اشاره به اشکهای پیامبر(ص) بر قنداقه حضرت زینب(س) در زمان ولادت ایشان، از شرط بانوی اسلام برای ازدواج با همسرشان سخن گفت.
وی ادامه داد: از نکات جالب توجهی که در مورد حضرت زینب(س) میتوان مورد توجه قرار داد این است که نسبت این حضرت از همه سو به معصومان میرسد و این موضوعی است که شاید نتوان درباره تمامی افراد آن را به کار برد.
این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: همچنین از مواردی که به خوبی میتوان در آن شاهد همراهی حضرت زینب(س) با امام حسین(ع) باشیم، شرطی است که این بانوی گرامی اسلام در هنگام ازدواج خود گذاشتند.
وی افزود: حضرت زینب(س) در هنگام ازدواج به پسرعمویشان این شرط را گذاشتند که هیچ گاه از برادر خود جدا نشوند و با توجه به اینکه این شرط از سوی همسر ایشان پذیرفته شد، این ازدواج صورت گرفت.
محمدی اظهار کرد: نقش تاثیرگذاری که حضرت زینب(س) در جریان قیام عاشورا ایفا کردند، تنها به رابطه خواهر و برادری موجود بین ایشان و امام سوم(ع) باز نمیگردد بلکه آن حضرت در چنین شرایطی خود را موظف می دانستند که از امام وقتشان دفاع کنند.
وی توضیح داد: با توجه به اینکه پیامبر اکرم(ص) در زمان ولادت حضرت زینب(س) از رنج ها و مصیبت هایی که بر ایشان عارض میشود، با خبر بودند و با توجه به ناراحتی روحی که از وقایع آینده در ذهن ایشان مجسم شده بود، حضرت محمد(ص) زمانی که قنداقه حضرت زینب(س) را در آغوش گرفتند، به یاد مظلومیت ایشان و تمام سختی هایی که تحمل خواهند کرد، برایشان اشک ریختند.
این کارشناس علوم قرآنی یادآور شد: نام گذاری حضرت زینب(س) از سوی خداوند و با اشاره پیامبر اکرم(ص) صورت گرفت. زینب(س) به معنای زینت پدر است و به حق، این نام برازنده بانوی اسلام است چرا که ایشان در تمام دشواری ها همواره همراه پدر خود و اعضای خانوادهشان بودند.
وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) در 15 رجب سال 63 هجری دار فانی را وداع گفتند. ایشان در جریان سفری که همراه با همسرشان، عبدالله بن جعفر به شام داشتند، فوت کردند و مزار مطهرشان در همان مکان به خاک سپرده شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *