صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دفاع حضرت زینب(س) از حریم امامت و ولایت/ نماز شب بانوی اسلام هیچ‌گاه ترک نشد

۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۹۸۱۱۱
کلهرنژاد با اشاره به اینکه حضرت زینب(س) همواره از حریم امامت و ولایت دفاع می کردند، گفت: نماز شب بانوی اسلام هیچ‌گاه ترک نشد.
محمد کلهرنژاد کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: به طور یقین حضرت زینب کبری(س) ویژگی‌های بسیار برجسته‌ای داشتند که یکی از آن ها، کیفیت نمازهایی بود که ایشان اقامه می‌کردند.

وی ادامه داد: حضرت زینب(س) نمازهای خود را همواره با تامل و درک بالایی می خواندند و نکته‌ای که درباره ایشان بسیار معروف و زبانزد همگان است، نماز شب بانوی گرامی اسلام است.

این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: حضرت زینب(س) حتی در سخت‌ترین شرایط زندگی خود که همانا شرایط پس از شهادت برادر بزرگوارشان محسوب می‌شود نیز نماز شب خود را ترک نکردند و این موضوع به خوبی اهمیت نماز و جایگاه والای آن نزد معصومان را برایمان آشکار می ‌کند.

وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: درباره نماز شب حضرت زینب(س) پس از شهادت امام حسین(ع) روایتی وجود دارد که بر این اساس، حضرت سجاد علیه السلام فرمودند: «عمتی زینَب ما تَرکت تَهجدَها طولَ دَهرها حتّی لیلة حادی عشر من المُحَّرم» «عمه جانم زینب در طول زندگی اش نماز شبش را ترک نکرد؛ حتی شب یازدهم مُحرّم»؛ یعنی حتی در وضعیت غم بار یازدهم محرم، که شب شام غریبان است.

کلهرنژاد توضیح داد: درباره وابستگی حضرت زینب(س) و امام حسین(ع) روایت‌های بسیاری بیان شده اما خوب است به این موضوع اشاره کنیم که وقتی حضرت زینب(س) طفل بودند و مشغول گریه کردن، در آغوش هیچ‌یک از اعضای خانواده آرام نشدند اما هنگامی که امام حسین(ع) خواهر گرامی خود را در آغوش گرفتند، گریه‌های طفل قطع شد.

وی یادآور شد: از موارد قابل توجهی که درخصوص فعالیت های حضرت زینب(س) در کربلا می‌توان مورد توجه قرار داد، دفاع ایشان از حریم امامت و ولایت بود که به جرات می توان گفت این بانوی گرامی اسلام در این مورد و همچنین سایر موارد اخلاقی و دینی در مکتب بانو حضرت زهر(س) تربیت شده‌اند.

این کارشناس علوم قرآنی همچنین گفت: وقتی به تاریخ اسلام نگاهی می‌اندازیم، به خوبی درک می‌کنیم که حضرت زهرا(س) در زمان پس از رحل پیامبر اکرم(ص) برای دفاع هرچه استوارتر از حریم امامت و ولایت، تلاش بسیاری کردند و به همین منظور، سخنرانی های رسا و تاثیرگذاری را هم انجام دادند.

وی تصریح کرد: حضرت زینب(س) نیز با الگو قرار دادن دختر گرامی حضرت محمد(ص)، توانستند راه پر افتخار ایشان را طی کنند و نقطه درخشان دیگری در کارنامه خود برای همگان بر جای بگذارند.

کلهرنژاد خاطرنشان کرد: امیدواریم بانوان جامعه ما نیز همواره در تمامی امور زندگی خود، حضرت زینب(س) و حضرت زهرا(س) را به عنوان الگو قرار دهند و در امور اجتماعی و خانوادگی از این بزرگواران پیروی کنند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *