صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اتصال بندر چابهار به "گوادر پاکستان" آینده منطقه را متحول می کند

۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۳:۰۱
کد خبر: ۲۹۷۹۹۵
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
استاد بخش مطالعات بین الملل دانشگاه جواهر لعل نهرو دهلی نو با اشاره به آینده بندر چابهار و تاثیر آن در گسترش مبادلات تجاری تصریح کرد اتصال این بندر به 'گوادر پاکستان ' آینده منطقه را متحول می کند.
به گزارش سرویس بین الملل دکتر گلشن ساچدوا ناآرامی در بلوچستان پاکستان را مهمترین عامل تهدید کننده کریدور اقتصادی چین – پاکستان دانست و تصریح کرد بندر چابهار ایران به دلیل داشتن امنیت مطلوب از جذابیت بیشتری نسبت به بندر گوادر برخوردار است.
 
وی،اتصال طرحهای ارتباطی در منطقه را باعث تضمین موفقیت آنها دانست و تصریح کرد ممکن است اهمیت بندر راهبردی چابهار، چین و پاکستان را به تجدید نظر در کریدور اقتصادی چین – پاکستان و جاده ابریشم محبور کند.
 
این کارشناس ارشد مسائل بین الملل، سودمندی و مقرون به صرفه بودن را از مهمترین ویژگی های طرحهای ارتباطی دانست و تصریح کرد موفقیت کریدور اقتصادی چین وپاکستان مشروط به اتصال آن به بازار هند است.
 
وی خاطرنشان کرد اجرای موفقیت آمیز طرح توسعه بندر چابهار می تواند هند را به کشورهای آسیای میانه نزدیکتر کند.
 
استاد بخش مطالعات بین الملل دانشگاه جواهر لعل نهرو با اشاره به اهمیت پیوستن ایران ،هند وپاکستان به سازمان همکاری های شانگهای تصریح کرد این تحولات باعث می شود که پاکستان به تجدید نظردر سیاست های تجاری و ترابری خود در برابر هند ترغیب شود.
 
وی اظهار کرد پاکستان ممکن است به پیمان ترابری و تجاری افغانستان و هند برای کاهش اهمیت بندر چابهار ملحق شود.
 
این کارشناس مسائل بین الملل در ادامه با اشاره به روابط فرهنگی و تمدنی ایران و هند اظهار کرد هند هم اکنون پس از ایران بیشترین تعداد شیعه را در خود جای داده است.
 
وی با اشاره به وجود منابع غنی نفت و گاز در ایران تصریح کرد هند علاوه بر خرید نفت وگاز از ایران علاقه مند به سرمایه گذاری در توسعه میادین گازی ایران است.
 
این کارشناس راهبردی هند خاطرنشان کرد ظهور ایران به عنوان یک بازیگر اقتصادی مهم در منطقه و جهان به نفع هند است.
 
وی با اشاره به سفر سال گذشته نخست وزیر هند به ایران تصریح کرد در این سفر با امضای توافقنامه سه جانبه بین ایران ،هند و افغانستان گام مهمی برای توسعه همکاری های منطقه ای برداشته شد.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *