صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از دست رفتن توانایی خواب عمیق و ترمیمی در دوران سالمندی

۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷:۰۸
کد خبر: ۲۹۷۱۴۰
محققان دانشگاه کالیفرنیا بعد از مطالعه اخیرشان اعلام کردند که بعضی از افراد با وارد شدن به دوران سالمندی، توانایی لازم برای داشتن خواب عمیق و ترمیمی را از دست می‌دهند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از سلامتیسم، محققان دانشگاه کالیفرنیا بعد از مطالعه اخیرشان اعلام کردند که بعضی از افراد با وارد شدن به دوران سالمندی، توانایی لازم برای داشتن خواب عمیق و ترمیمی را از دست می‌دهند. گزارشی از این مطالعه در Neuron منتشر شده است. 
 
به‌گفته دکتر برایس ماندر (محقق خواب و از اعضای دانشگاه کالیفرنیا)، این مساله می‌تواند با پیامدهای منفی و مخربی برای سلامتی سالمندان همراه باشد. درواقع، چندپاره شدن خواب با بیماری‌های مختلفی مرتبط است، از جمله افسردگی و زوال عقل. سالمندانی که خواب چندپاره و آشفته را تجربه می‌کنند، چندین بار در طول شب بیدار می‌شوند و هرگز شرایط لازم برای وارد شدن به مرحله عمیق خواب را پیدا نمی‌کنند. 
 
محققان تاکید می‌کنند که مردم نباید برای بررسی وضعیت خواب‌شان تا فرارسیدن دوران سالمندی منتظر بمانند. نکته مهم این است که از دست دادن توانایی لازم برای تجربه خواب عمیق معمولا در میانسالی شروع می‌شود و این مشکل به‌مرور زمان شدت بیشتری پیدا می‌کند. 
 
دکتر ماندر می‌گوید: «ما قصد نداریم که سالمندان را وحشت‌زده کنیم و به آن‌ها بگوییم که اگر کمتر از حد عادی بخوابید، حتما به زوال عقل مبتلا خواهید شد. اما همه سالمندان باید اهمیت خواب را به‌عنوان یکی از عوامل حیاتی در سبک زندگی سالم درک کنند». 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *