صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برودت هوا دلیل تمدید صید ماهی‌ها/ رهاسازی 300 میلیون بچه ماهی در رودخانه‌های شمالی

۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳:۲۲
کد خبر: ۲۹۶۴۰۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل امورصید و صیادی سازمان شیلات با بیان تمدید فصل صید ماهیان استخوانی تا 25 فروردین‌ماه گفت: برودت هوا و کاهش صید ماهیان استخوانی تا 10 فروردین‌ماه نسبت به سال گذشته از جمله دلایل تمدید صید ماهی اعلام شده است.
مختار آخوندی در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد ، با بیان تمدید فصل صید ماهیان استخوانی تا 25 فروردین‌ماه گفت: بنابر درخواست تشکل‌های صیادی در استان‌های شمالی و درخواست ادارات کل شیلات تمدید فصل صید ماهیان استخوانی عملی شده است.

وی در ادامه افزود: باتوجه به اینکه صید ماهی سفید تا 10 فروردین ماه نسبت به سال گذشته 23 درصد کاهش داشته و برداشت از ذخایر آبی کشور به دلیل برودت هوا و کاهش دمای آب کم شده است، این تمدید لطمه‌ای به ذخایر آبی کشور وارد نمی‌کند.

مدیرکل امورصید و صیادی سازمان شیلات با اعلام اینکه سالانه حدود 200 تا 300 میلیون بچه‌ماهی از سوی سازمان شیلات وارد رودخانه‌های شمال کشور می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود، خاطرنشان کرد: با وجود ورود این تعداد بچه ماهی به داخل رودخانه‌ها، متاسفانه ظریب بازگشت خوبی از این اقدام در دست نیست.

آخوندی از جمله دلایل نداشتن ظریب بازگشت از این اقدام سازمان شیلات را آلودگی رودخانه‌ها توسط کارخانه‌های صنعتی و صید غیرمجاز ماهی‌ها از سوی صیادان دانست و گفت: باید از آلودگی آب‌ها و همچنین صید غیرمجاز ماهی‌ها جلوگیری شود و این امر نیاز به همکاری ارگان‌های مربوطه در این بخش دارد.

وی افزود: بخشی‌ از صیدهای غیرمجاز توسط یگان حفاظت از منابع آبزیان و نیروی انتظامی جلوگیری می‌شود اما برای کاهش برداشت از منابع آبزیان باید ارگان‌ها به طور هماهنگ با هم کار کنند.

مدیرکل امورصید و صیادی سازمان شیلات با بیان اینکه صید ماهیان توسط صیادان غیرمجاز، اشتغال صیادانمجاز را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های مربوطه برای اشتغال‌زایی در مناطق شمالی کشور باید کاری کنند که افراد برای امرار معاش اقدام به صید غیرمجاز ماهی نکنند.

وی افزود: افراد محلی لطمه چندانی به منابع آبزی کشور وارد نمی‌کنند و نگرانی بیشتر مربوط به صیادان حرفه‌ای غیرمجاز با تیم قوی بوده که آثار تخریبی بالایی از خود به جا می‌گذارند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *