صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستور پخت بربری خانگی

۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵:۰۱
کد خبر: ۲۹۶۳۳۵
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه بربری خانگی را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه بربری خانگی را به شما آموزش دهیم .

بربری از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد.

طرز تهیه:

آرد 1 کیلو

شکر 15 گرم

نمک 12 گرم

روغن 10 گرم

بهبود دهنده 5 گرم

خمیر مایه 20 گرم

آب 550 تا 600 گرم

کنجد به میزان کافی

طرز تهیه:


ابتدا آرد، نمک، شکر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم.سپس آب را کم کم می ریزیم تا خمیر تشکیل شود . به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم وبعد روغن را اضافه می کنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم.

خمیر را چانه گیری می کنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می کنیم واجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد. بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده کنیم و روز آن کنجد هم بپاشیم .
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *