حفظ بهداشت روانی از مهمترین اصول زندانبانی اسلامی است
محبی گفت: بهداشت روانی، قوانین مربوط به سلامت عاطفی را در بر میگیرد. به گونه ای که فرد بتواند مشکلات را به آرامی پشت سرگذارد که این امر در زندانبانی اسلامی بر عهده مسئولین، زندانبانان، مددکاران و روانشناسان است.
محبی خاطر نشان کرد: نوع نگرش و باورهای آدمی درباره زندگی و محیط پیرامون خود و نیز تعهدات ارزشی و ویژگیهای زندگی فردی و اجتماعی انسان، در بهرهمندی از بهداشت روانی مطلوب بسیار اثر گذارند.
وی گفت: بهداشت روانی، قوانین مربوط به سلامت عاطفی را در بر میگیرد، به گونه ای که فرد بتواند مشکلات را به آرامی پشت سرگذارد؛ به شرط آنکه بداند چگونه از فشارهای روانی و نگرانی پیش گیری کند که این امر در زندانبانی اسلامی بر عهده مسئولین، زندانبانان، مددکاران و روانشناسان است.
مدیرکل زندانهای استان ایلام به تاثیر فعالیتهای مذهبی در بهداشت روانی زندانیان اشاره ای داشت و تصریح کرد: نشاط و آرامش روانی از آنِ کسی است که به امنیت و اطمینان نفس می رسد و این امر زمانی به وجود خواهد آمد که انسان به خداوند خویش، وابستگی و دل بستگی راستین پیدا کرده باشد و ذکر او سراسرِ اندیشه، عاطفه و رفتارش را فراگرفته باشد.
محبی در ادامه افزود: حفظ سلامت روان زندانیان از اهمیت بسیار بالایی برخورداراست ودر صورت عدم توجه به موضوع بهداشت روان به هدف نهایی حفظ و ارتقاء سلامت در زندانها دست نخواهیم یافت.
وی گفت: وظیفه اصلی سازمان زندانها اقدام لازم به منظور تربیت و اصلاح و درمان مجرمان است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *