صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بارش‌های بهاره نقطه امید نجات از بحران آب در تابستان/منابع آب همچنان به آسمان چشم دوخته‌اند+جدول

۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۹۵۹۷۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
بنا بر بررسی‌های صورت گرفته ارتفاع كل ريزش‌های جوی از ابتدای سال آبی تا 16 روز از فصل بهار 202 میلیمتر گزارش شده که این میزان بارندگی در مقایسه با هفته گذشته 8 میلیمتر افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد، بر اساس بررسی های صورت گرفته ارتفاع كل ريزش‌های جوی از اول سال آبی تا پایان 16 روز از فروردین ماه بالغ بر 202 ميليمتر بوده که این رقم در مقایسه با هفته گذشته 8 میلیمتر افزایش داشته است.
 
اين حجم از بارندگی نسبت به ميانگين دوره‌های مشابه درازمدت( 186 ميليمتر) 9 درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته( 189 ميليمتر) 7 درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
همچنین حجم بارش از اول مهر تا پايان روز 16 فروردین ماه معادل 332.901 ميليارد مترمكعب گزارش شده است. 
  
میزان بارش در حوضه آبریز دریای خزر در سال آبی جاری 266 میلیمتر گزارش شده، که این رقم در مقایسه با سال آبی گذشته 24 درصد کاهش و در مقایسه با بلند مدت 48 ساله 2 درصد کاهش داشته است. 
 
در حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان، میزان بارش‌ها تاکنون 342 میلیمتر گزارش شده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته و متوسط 48 ساله 11 درصد افزایش داشته است.
 
حوضه آبریز دریاچه ارومیه تاکنون شاهد 148 میلیمتر بارش بوده که این رقم در سال گذشته 223 میلیمتر ثبت شده، از همین رو در مقایسه با سال آبی گذشته این حوضه آبریز شاهد کاهش 34 درصدی است.
 
میزان بارش در فلات مرکزی ایران با 31 درصد افزایش نسبت به سال گذشته 140 میلیمتر به ثبت رسیده است.گفتنی است این حوزه در مدت مشابه سال گذشته 107 میلیمتر بارش تا این مدت داشته و همچنین میانگین متوسط بارش در 48 ساله گذشته این حوضه 121 میلیمتر گزارش شده است.
 
حوضه مرز شرق از ابتدای سال آبی جاری تاکنون 57 میلیمتر بارندگی داشته و این در حالی است که این منطقه در مدت مشابه سال آبی گذشته 81 میلیمتر بارش را تجربه کرده بود و این نشان از کاهش 30 درصدی بارش ها در مقایسه با سال آبی گذشته و کاهش 29 درصدی نسبت به آمار 48 ساله بلند مدت در این حوضه است.
 
حوضه آبی قره‌قوم تاکنون 167 میلیمتر بارش داشته است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 144 میلیمتر بوده که نشان دهنده افزایش 16 درصدی بارش ها نسبت به سال گذشته و افزایش 13 درصدی نسبت به میانگین بلند مدت 48 ساله داشته است.

شایان ذکر است بیشترین میزان بارندگی به ایستگاه دینارسرا استان مازندران با 1062 میلیمتر و کمترین میزان برای ایستگاه محمدآباد در استان یزد با 17.2 میلیمتر بارندگی گزارش شده است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *