صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه سوفله تخم مرغ

۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰:۱۰
کد خبر: ۲۹۵۹۲۳
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوفله تخم مرغ را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی،  در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوفله تخم مرغ را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم

زرده تخم مرغ - 4 تا 5 عدد
سفیده تخم مرغ - 8 عدد
آرد سفید نرم - 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شکر - 75 گرم (3 قاشق سوپخوری)
وانیل - نصف قاشق چایخوری
پودر قند - 1 قاشق
لیمو ترش - 1 عدد
نمک - به مقدار خیلی کم

ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد، چرب می کنیم. زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند. سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند.

این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.

سوفله تخم مرغ یک سوفله اتریشی می باشد.

 
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *