صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چطور ارزش مواد غذایی را بیشتر کنیم؟

۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۱:۰۷
کد خبر: ۲۹۵۸۸۰
مصرف این مواد غذایی همراه با یکدیگر، باعث افزایش 400 برابری جذب کاروتنوئید بتاکاروتن می‌شود که یک ماده ضدسرطانی قوی است.
به گزارش گروه فضای مجازی، شیوه نگهداری، آماده کردن، طبخ و ترکیب این مواد غذایی می‌تواند نقش زیادی در افزایش ارزش غذایی آنها داشته باشد.

وندی بازیلیان، کارشناس تغذیه شیوه‌هایی را ارائه می‌کند که با به‌کارگیری آنها می‌توانیم بیشترین استفاده را از هدایای طبیعت ببریم:

استفاده از مواد گیاهی و ادویه در پخت مواد پروتئینی

در یک وعده غذایی که حاوی چربی است، استفاده از مواد گیاهی و ترکیبی از ادویه می‌تواند سطح چربی خون (تری‌گلیسیریدها) را بعد از وعده غذایی تا 30 درصد کاهش دهد.

استفاده از ادویه در گوشت ترد شده، خوراک مرغ و برگرها (اساسا هرنوع پروتئین حیوانی) تولید ترکیبات مضر را 44 تا 70 درصد کاهش می‌دهد.

خرد نکردن هویج

سر و ته هویج را بزنید و آن را به شکل کامل و نه خرد شده بپزید. پختن هویج به این شکل، میزان کاروتنوئیدهای موجود در آن از جمله بتاکاروتن را که در سلامت بینایی، پوست و سیستم ایمنی نقش دارد، افزایش می‌دهد. تحقیقات نشان داده است، کاروتنوئیدهای موجود در هویج و دیگر مواد مغذی آن در حالت سالم ـ بیش از زمانی که هویج را قبل از پختن خرد می‌کنید ـ حفظ می‌شود. (هویج‌های سالم کامل، طعم خود را بهتر حفظ می‌کنند.)

نگه داشتن سیر قبل از پخت

نگه داشتن سیر،‌ مدت کوتاهی بعد از خرد کردن آن (قبل از پخت)، باعث تولید ترکیبات بسیار مهمی در آن می‌شود که با سلامت قلب و کاهش ریسک سرطان مرتبط است.

آووکادو را با کلم برگ یا سبزیجات دارای برگ تیره مصرف کنید

ترکیب این مواد غذایی، میزان جذب ویتامین K را افزایش می‌دهد.

مصرف این مواد غذایی همراه با یکدیگر، باعث افزایش 400 برابری جذب کاروتنوئید بتاکاروتن می‌شود که یک ماده ضدسرطانی قوی است.

تحقیقات نشان داده است، مصرف آووکادو همراه با گوجه‌فرنگی، جذب آنتی‌اکسیدان لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی را تا بیش از 200 برابر بالا می‌برد.

بگذارید سیب‌زمینی سرد شود

این کار، نشاسته مقاوم موجود در سیب زمینی را که بیشتر مانند فیبر عمل می‌کند تا نشاسته، افزایش می‌دهد. تحقیقات نشان داده است، افزایش نشاسته مقاوم سیب زمینی، کالری آن را کاهش می‌دهد و باعث کاهش میزان جذب کربوهیدرات‌های سیب زمینی می‌شود و سوختن چربی را تا 20 درصد افزایش می‌دهد. نشاسته مقاوم همچنین میزان هورمون‌هایی را که هنگام سیری به ما علامت می‌دهند که خوردن را متوقف کنیم، افز ایش می‌دهد.

موادی مثل سیب و گوجه‌فرنگی را در ظروف آهنی بپزید

این کار باعث می‌شود، آهنی به ماده غذایی شما اضافه شود که بسرعت جذب بدن می‌شود. پختن سیب در ظرف آهنی، محتوای آهن سیب را تا 21برابر افزایش می‌دهد. پختن گوجه‌فرنگی در ظرف آهنی نیز باعث افزایش 9 برابری محتوای آهن آن می‌شود.
 
 
 
منبع: جام جم آنلاین
 
 
 
 
 
 

برچسب ها: مواد پروتئینی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *