صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مخالفت هند با میانجی گری آمریکا در خصوص "بحران کشمیر"

۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰:۰۱
کد خبر: ۲۹۵۶۶۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
وزارت امور خارجه هند روز چهارشنبه با رد پیشنهاد آمریکا برای میانجی گری بین این کشور و پاکستان بر سر مسئله کشمیر اعلام کرد موضع هند در خصوص رفع اختلاف با پاکستان تغییر نکرده است.
 به گزارش سرویس بین الملل دهلی نو تاکنون همواره با دخالت طرف سوم برای حل اختلاف این کشور با پاکستان در خصوص مسئله کشمیر مخالفت کرده و آن را موضوعی دوجانبه دانسته است.
 
پیش از این هند با پیشنهاد میانجی گری بان کی مون دبیرکل پیشین سازمان ملل برای حل مسئله کشمیرمخالفت کرده بود.
 
نیکی هالی نماینده ایالات متحده امریکا در سازمان ملل روز گذشته در سخنانی اعلام کرد، امریکا از افزایش تنش میان هند و پاکستان نگران است و ترجیح می دهد برای کاهش اختلافات میان دو کشور اقدام کند.
 
وی افزود:دولت امریکا قصد دارد با دو طرف درگیر گفت و گو کند و جایگاه خود را در کاهش اختلافات هند و پاکستان بدست آورد.
 
این سخنان نماینده امریکا در سازمان ملل نخستین موضع دولت ترامپ در خصوص تنش بین هند و پاکستان است.
 
وزارت امور خارجه هند در ادامه این بیانیه اضافه کرد هند انتظار دارد سازمان ها و جوامع بین المللی، قوانین جهانی مبارزه با تروریسم که به عنوان یک تهدید جدی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان است را اجرا کنند.
 
این درحالی است که کارشناسان سیاست خارجی نسبت به تصمیم گیری عجولانه در مورد سخنان نیکی هالی هشدار داده اند.
 
میرا شانکار سفیر پیشین هند در امریکا با بیان اینکه نباید در اعلام موضع در خصوص سخنان این نماینده شتاب زده عمل کرد گفت که ما نمی دانیم که این سخنان نظر شخصی این فرد و یا نظر دولت آمریکا است .
 
دولت پیشین آمریکا با دوجانبه دانستن اختلاف هند و پاکستان در خصوص کشمیر اعلام کرده بود آمریکا قصد دخالت در این موضوع را ندارد.
 
جان کربی سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود امریکا هیچ نقشی در حل اختلاف هند و پاکستان بر سرمسئله کشمیر ندارد.
 
تنش میان هند و پاکستان از چند ماه گذشته به علت خشونت های کشمیر و حمله شبه نظامیان به پایگاه ارتش در شمال هند افزایش یافته است .
 
این تنش ها پس از حمله شبه نظامیان به پایگاه ارتش هند در شهر اوری و کشته شدن 19 سرباز هندی و همچنین عملیات انتقام جویانه هند علیه پایگاه های شبه نظامیان در خاک پاکستان در کشمیر تشدید شده است.
 
بخشی از کشمیر درخاک هند و بخشی دیگر درخاک پاکستان قراردارد. هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمام کشمیر را دارند و همین موضوع یکی ازعلل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان از هند در سال 1947میلادی تاکنون است.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *