صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهکارهایی برای مقابله با هکرها

۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۲:۰۴
کد خبر: ۲۹۵۴۱۸
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
در این خبر سعی داریم تا شمارا با 7 روش برای جلوگیری از جاسوسی هکرها آشنا کنیم.
به گزارش گروه فضای مجازی، دستگاه هایی از قبیل تلویزیون ،توستر، مایکرو ویو و تمامی وسایلی که شما در محل کار و خانه تان از آن استفاده می کنید و به نوعی به اینترنت متصل هستند و مورد توجه ویژه هکر ها می باشند.

به تازگی اسنادی توسط ویکی لیکس منتشر شده که نشان می دهد آژانس مرکزی جاسوسی مرکزی می تواند از طریق تلویزیون ها و دیگر وسایل خانه متصل به اینترنت به اهداف جاسوسی خود دست پیدا کند.

مشاور ترامپ نیز در این زمینه گفته بود مایکرو ویو می تواند به عنوان ابزار جاسوسی عمل کند که البته بعد ها نظریه خود را رد کرد و حرف خود را پس گرفت.

جالب است بدانید بسیاری از کاربران دستگاه های هوشمند که به دام هکرها افتاده اند عنوان کرده اند که آن ها را به صورت مخفیانه مورد ردیابی خود قرار داده اند.

در ادامه به 7 کاری که شما را از حمله هکرها در امان نگه می دارند اشاره می کنیم.

 
 

1. ایجاد کلمات عبور قوی و تغییر آن ها:

بهترین کلمات عبور که استفاده می کنید می تواند ترکیبی از عدد ، حروف و کاراکتر های خاص باشد ولی مهمتر از آن این است که از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری استفاده نکنید چرا که این کار مجالی برای هکرها ایجاد می کند که به راحتی به رمز عبور شما دست یابند.

نکته: اگر شما نگران فراموش کردن رمز عبور خود هستید و نمی توانید رمز عبور پیچیده ای تولید کنید می توانید با استفاده از سرویس LastPass یا 1Password یک رمز عبور پیچیده ایجاد کنید تا مورد حمله هکر ها قرار نگیرید.

2. بایک نواری روی دوربین لپ تاپ یا وب کم خود را بپوشانید:

هکرها می توانند با استفاده از یک نرم افزار مدیریت از راه دور از طریق دوربین لپ تاپ شما، آن را هک کرده و به فیلم های شخصی شما دسترسی پیدا کنند. شما می توانید با پوشاندن دریچه دوربین لپ تاپ خود از نفوذ هکرها جلوگیری کنید.

3. غیر فعال کردن موقیت جغرافیایی گوشی هوشمند:

بسیاری از برنامه ها از شما درخواست می کنند تا موقعیت مکانی خود را اعلام کنید تا بتوانند خدمات بهتری به شما ارائه دهند. شما می توانید با رفتن به قسمت تنظیمات گوشی هوشمند خود دکمه نمایش موقعیت مکانی را غیر فعال کنید تا ورود هکرها جلوگیری کنید.

4. به روز رسانی نرم افزار های خود:

از به روز رسانی نرم افزارهای نصب شده روی تلفن همراهتان اطمینان حاصل کنید چرا که با به روز رسانی نرم افزارهای مختلف اصلاحات امنیتی در آن صورت می گیرد که به این وسیله از نفوذ هرگونه هکر به سیستم جلوگیری می شود.

5. غیرفعال کردن ردیابی تلویزیون ها:

بسیاری از تلویزیون های هوشمند به دلیل کنترل مکالمات و با استفاده از ویژگی کنترل صدا بارها مورد حمله هکر ها قرار گرفته اند.

6.غیر فعال کردن ویژگی های تشخیص صدای گوشی هوشمند:

کاربران گوشی های هوشمند با سیستم عامل های اندروید و IOS می توانند ویژگی تشخیص صدا را غیر فعال کرده چرا که مانند تلویزیون های هوشمند هکرها از ویژگی کنترل صدا استفاده کرده و دستگاه گوشی همراه شما را هک می کنند.

7. حذف اسپیکر اکوآمازون:

شما اگر از آن دسته افرادی هستید که از اسپیکر های اکو آمازون استفاده می کنید شانس خوبی دارید. این اسپیکر لوگاریتم صدای شما را ذخیره می کند با این حال شما می توانید با پاک کردن تاریخچه ضبط صدای خود از ورود هکرها جلوگیری کنید.

/انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *