ساخت بستنی با پسماندهای غذا
در آمریکا مقدار غذای زیادی دور ریخته میشود اما یک کارخانه بستنی در صدد است تا با این پسماندهای غذا بستنی درست کند.
این شرکت بستنی سازی که در پورتلند و لس آنجلس کارخانه دارد و به زودی قرار است شعبههای کارخانه خود را در سان فرانسیسکو و سیاتل افتتاح کند، با دو شرکت فعال در حوزه محیط زیست در این کشور هماهنگ شده است تا غذاهای پسماند و قابل خوردن را جمعآوری کنند و با استفاده از آنها بستنی با طعمهای جدید تولید و شهروندان را با مقدار غذایی که به هدر میرود، مطلع کند.
شرکت Salt & Straw در کنفرانسی مطبوعاتی درباره بستنیهای جدید خود و میزان غذاهای هدر رفته گزارش داد که میزان زیادی از غذاها به دلیل کمبود فضا برای نگهداری آنها در خانه و یا محل توزیع باعث میشود تا این غذاها دور ریخته شوند در حالیکه کاملا قابل استفاده هستند و در نقاط مختلف آمریکا بسیاری از مردم با گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند.
این شرکت همچنین عنوان کرده است که هدف نهایی آنها آگاهی بخشیدن به مردم درباره غذاهای دور ریخته شده توسط آنها و کم کردن میزان این غذاها تا 2 هزار پوند تا ماه ژوئن و درست کردن چیزی از غذاهایی است که قرار بود به هدر بروند.
شرکت Salt & Straw اعلام کرده است که بستنیهای این کارخانه که با غذاهای دور ریخته شده درست شدهاند، قرار است در ماه ژوئن در مغازههای سان فرانسیسکو، پورتلند و لسآنجلس به فروش برسند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *