صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انار بیج چیه و چطور درست می شود؟ +طرز تهیه

۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۴:۰۱
کد خبر: ۲۹۵۰۶۷
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه انار بیج را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه انار بیج را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو ، پودر گردو: 1.5 لیوان، رب انار: 2 قاشق غذاخوری ، آب انار: یک لیوان ، پیاز: یک عدد ، گلپر: به میزان لازم، سبزی معطر شامل تره، جعفری، گشنیز، نعنا و در صورت امکان چوچاق و خالواش از سبزی‌های محلی شمال کشور: نیم کیلو

طرز تهیه:
 
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. گوشت را به شکل قلقلی دربیاورید و سپس آنها را تفت دهید. سبزی را خرد کنید و تفت دهید. پودر گردو را به سبزی اضافه کرده مخلوط کنید. در نهایت نمک و فلفل و آب انار و رب انار را بیفزایید. بعد از آن که سبزی نیمه‌پز شد گوشت‌های قلقلی را به خورش اضافه کنید.

هر نیم ساعت یکبار یک تکه یخ درون خورش بیندازید تا غذا به روغن بیفتد. این خورش مانند فسنجان باید با حرارت کم پخته شود و چون با آب انار پخته می‌شود طعم لذیذی پیدا می‌کند. خورش را با پلو زعفرانی و سبزی تازه میل کنید.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *