طرز تهیه سوپ اسفناج
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ اسفناج را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
اسفناج: 500 گرم، کرفس خرد شده: یک فنجان، پیازچه خرد شده: نصف فنجان،کره: 100 گرم، روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری، آب مرغ: 2 لیوان، خامه: 4 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، نان تست: 5 عدد
طرز تهیه:
ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و بعد از ذوب شدن کرفس را که از قبل ریز خرد کردهاید به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه کرفس کمی نرم شد پیازچه را به همراه اسفناج خرد شده به آن بیفزایید. بعد از گذشت 5 دقیقه آب مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید.
برای اینکه سوپ بافت یکدستی پیدا کند بعد از گذشت 20 دقیقه آن را در مخلوط کن بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
خامه را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. در این مرحله نان تست را خرد کنید و روی هر قطعه را با کمی روغن زیتون چرب کنید و سپس فلفل سیاه بپاشید.
نانها را در یک سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه در فر با شعله گریل قرار دهید تا نسبتا خشک شوند. این سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با نانهای آماده شده تزئین کنید.
بعد از اینکه کرفس کمی نرم شد پیازچه را به همراه اسفناج خرد شده به آن بیفزایید. بعد از گذشت 5 دقیقه آب مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید.
برای اینکه سوپ بافت یکدستی پیدا کند بعد از گذشت 20 دقیقه آن را در مخلوط کن بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
خامه را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. در این مرحله نان تست را خرد کنید و روی هر قطعه را با کمی روغن زیتون چرب کنید و سپس فلفل سیاه بپاشید.
نانها را در یک سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه در فر با شعله گریل قرار دهید تا نسبتا خشک شوند. این سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با نانهای آماده شده تزئین کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *