صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تا بحال نان شکم پر خورده اید؟

۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۷:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۶۷۱
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان شکم پر را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی،  در این مطلب قصد داریم  طرز تهیه نان شکم پر را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: 150 گرم، رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌، نمک و فلفل: به میزان لازم،‌ قارچ خرد‌شده: 4 تا 5 عدد،‌ جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری،‌ پیازداغ: 2 قاشق غذا‌خوری، روغن: یک قاشق غذاخوری،‌ زرده‌تخم‌مرغ: یک عدد،‌ کره آب شده: 2 قاشق و ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان


با استفاده از خمیر جادویی یک نوع نان شکم پر تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

آرد: 2 لیوان، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک‌عدد، روغن: 4 قاشق، نمک: یک چهارم قاشق چایخوری، شکر: یک قاشق مرباخوری و شیر یا آب ولرم: یک لیوان سر خالی

طرز تهیه خمیر جادویی:

پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.

سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.

آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.

به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

طرز تهیه نان شکم پر:

پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.

از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.

فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم 180 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *