صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چطور بر روی افراد تاثیر بگذاریم؟

۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۶:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۶۷۰
کنترل استرس در هنگام سخن گفتن یکی از نکاتی است که موجب اثر بخشی بیشتر بر مخاطب می‌شود.
به گزارش گروه فضای مجازی، سعی کنید در حین سخن گفتن در میان جمع تمرکز خود را از دست ندهید و از ایجاد فضای منفی در حین سخنرانی پیشگیری کنید مراقب نحوه صحبت کردنتان باشید و مخاطب را مجذوب خود کنید واکنش مخاطب را در نظر داشته باشید و از حرکات دست ها و زبان بدنتان در تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطبین کمک بگیرید .

کنترل استرس در هنگام سخن گفتن یکی از نکاتی است که موجب اثر بخشی بیشتر بر مخاطب می‌شود.
 
 امین حق‌وردی روان‌شناس و مشاور با تأکید بر اینکه افراد هنگام سخن گفتن سعی می‌کنند بر دیگران بویژه مخاطب مورد نظر تأثیر گذار باشند، اظهار داشت: اینکه بتوانیم با سخنان خود بر دیگران تأثیر داشته باشیم یا نه کاملا به خود ما بستگی دارد به اینکه چگونه رفتار می‌کنیم و چگونه با دیگران روان صحبت می‌کنیم.
 
وی با تأکید بر اینکه دوری از عوامل استرس‌زا از اهمیت بسزایی برخوردار است، افزود: درک شرایط و موقعیت خودتان  هنگام  ارائه مطلب به این معنی که  تا چه حد بر موضوع تسلط دارید، در نظر داشتن اینکه سخنی که قصد بیان آن را دارید تا چه اندازه می تواند شما را به اهدافتان نزدیک و یا باعث ایجاد سوء برداشت توسط مخاطب شود همچنین تمرکز بر روی مطالب در ذهن خود؛ نقش بزرگی در ارائه هر چه بهتر موضوع و در نتیجه تاًثیرگذاری مثبت بر دیگران دارد.
 
حق وردی بیان کرد: نگاه مستقیم به چهره مخاطب و ایجاد تعامل مثبت، در نظر گرفتن ساده‌ترین بیان برای ارائه موضوع و طبقه‌بندی مطالب، همچنین توجه به واکنش و بازخورد مخاطبان در ایجاد اثر بخشی مثبت بر روی اطرافیان بسیار مهم است.
 
این روان‌شناس در پایان گفت: تُن صدای شما هنگام سخن گفتن مهم است زیرا هم می‌تواند موجب انتقال اشتیاق و صمیمیت شما به مخاطب شود و یا بیانگر طعنه و سرزنش نسبت به طرف مقابل باشد و حتی باعث برداشت غلط از حرف‌هایتان شود، بنابراین سعی کنید از ایجاد فضای منفی هنگام  صحبت کردن با مخاطبان خود بپرهیزید.
 
منبع: دکترسلام
 
 
 


برچسب ها: روانشناسی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *