صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اثرات تغذیه در روند بیماری

۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۲:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۶۶۷
یک قانون تجربی قدیمی می‌گوید «به یک آدم سرماخورده غذا بده تا از تب بمیرد!» محققان در یک مطالعه جدید پی بردند در مواردی که تب بر اثر عفونت باکتریایی ایجاد می‌شود این گفته می‌تواند درست باشد.
به گزارش گروه فضای مجازی، تغذیه در زمان بیماری به روند بهبود بیمار کمک میکند اما گاهی اوقات می تواند بیماری را شدت ببخشد بیماری هایی مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی عارضه هایی هستند که با مصرف برخی غذاها می توانند مزمن و تشدید شوند غذا نخوردن و کم‌اشتهایی  گاهی نیز می تواند به سود شما تمام شود .

 
یک قانون تجربی قدیمی می‌گوید «به یک آدم سرماخورده غذا بده تا از تب بمیرد!» محققان در یک مطالعه جدید پی بردند در مواردی که تب بر اثر عفونت باکتریایی ایجاد می‌شود این گفته می‌تواند درست باشد.

دانشمندان موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به عفونت‌های باکتریایی و ویروسی را مورد بررسی قرار دادند. وقتی موش‌های مبتلا به آنفلوآنزا ـ مثل سرماخوردگی‌های ویروسی ـ تغذیه شدند، بهبود یافتند و زنده ماندند، اما تغذیه حیواناتی که از طریق باکتری مبتلا شده بودند باعث بدتر شدن بیماری و تسریع مرگ حیوان شد.

به گفته محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ییل آمریکا، موش‌هایی که با باکتری مسموم‌کننده غذا آلوده شده بودند، به طور طبیعی غذا نخوردند و در نهایت بهبود یافتند، اما مجبورکردن این موش‌ها به غذا خوردن، باعث مرگ آنها شد.

در مقابل، موش‌هایی که با ویروس آنفلوآنزا آلوده شده بودند و به اجبار به آنها غذا داده شده بود، زنده ماندند و موش‌هایی که غذا نخوردند بر اثر ابتلا به این عفونت مردند.به گفته پژوهشگران، غذا نخوردن و کم‌اشتهایی یک رفتار معمول در دوران بیماری است که در همه انواع حیوانات دیده می‌شود.

یافته‌ها نشان می‌دهد این حالت، درمورد برخی از عفونت‌ها نقش تقویت‌کنندگی دارد، اما درمورد سایر عفونت‌ها این طور نیست. تحقیقات بیشتر نشان داد این نتیجه متفاوت، به دلیل برهمکنش میان سوخت و ساز و سیستم ایمنی است.

مطالعه انجام شده نشان داد مواد غذایی‌ای که در دوران عفونت، بدن با آنها تغذیه می‌شود می‌توانند بر توانایی سیستم ایمنی در مقابله با پاتوژن‌ها تاثیر بگذارد و بسته به این که عفونت ویروسی است یا باکتریایی و نیز بسته به نوع غذاهای مصرفی تاثیرات متفاوتی داشته باشند.

منبع: سلامت نیوز
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *