صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آموزش پخت کو‌کوی دو رنگ

۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۹:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۶۶۵
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کو‌کوی دو رنگ را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کو‌کوی دو رنگ را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
سیب‌زمینی: 3 عدد متوسط، پیاز: یک عدد، زرشک: 5 قاشق غذا‌خوری، نمک و زرد‌چوبه و روغن: به میزان لازم، تخم‌مرغ: 7عدد، گردوی خرد شده: 3 قاشق غذا‌خوری، سبزی کوکو: شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر تازه: 300 گرم و زعفران آب‌کرده: 2 قاشق غذا‌خوری


طرز تهیه:

ابتدا سبزی را خرد کرده و کنار بگذارید‌. سیب‌زمینی را بپزید و با پیاز رنده کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.

زرشک را بشویید و همراه نمک و زرد‌چوبه و زعفران و4 عدد تخم‌مرغ به سیب‌زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید‌.

سبزی را هم در یک ظرف بریزید و با 3 عدد تخم‌مرغ و نمک و زردچوبه و زعفران و گردو خرد شده و دو قاشق زرشک شسته شده مخلوط کنید و هم بزنید.

در یک ماهیتابه بزرگ روغن بریزید و آن را داغ کنید یک کاسه به قطر 15 سانتی‌متر وسط ماهیتابه قرار دهید و مایه کو‌کو سیب‌زمینی را اطراف کاسه در ماهیتابه بریزید و کمی صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد.

به آرامی کاسه را از وسط ماهیتابه بردارید و مایه کو‌کو سبزی را وسط ماهیتابه بریزید. در ظرف را ببندید و بگذارید هر دو کوکو بسته شده و سرخ شوند.

بعد آنها را منظم برش دهید و برگردانید و طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید و سپس در دیس چیده، اطراف آن را با زیتون، خیار‌شور و چند برش حلقه‌ای لیمو و گوجه تزئین و میل کنید.
 
 


برچسب ها: شام چی درست کنم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *