صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شب بیداری فایده هم دارد؟!

۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۶:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۶۵۹
افرادی که ساعات طولانی را در شب بیدار می مانند نسبت به دیگران هوش و حافظه بهتری برخوردارهستند و می توانند ایده های خلاقانه بیشتری داشته باشند.
به گزارش گروه فضای مجازی، افرادی که ساعات طولانی را در شب بیدار می مانند نسبت به دیگران هوش و حافظه بهتری برخوردارهستند و می توانند ایده های خلاقانه بیشتری داشته باشند این افراد نسبت به افراد سحرخیز از مزایای مختلفی برای سلامتی شان برخوردار هستند ابتکارها و خلاقیت‌های افراد شب بیدار بیشتر از افراد سحرخیز است .

بیدار ماندن تا نیمه‌شب برای بسیاری از افراد فقط یادآور دوران کودکی است، اما عده‌ای دیگر همیشه با این ویژگی زندگی می‌کنند و چاره‌ای جز آن ندارند. شاید فکر کنید که شب‌بیداری ذاتا منفی است، اما در ادامه به شما نشان می‌دهیم که این ویژگی می‌تواند فوق‌العاده مثبت باشد.
 
شب‌بیداری، خلاقیت و ابتکار! آیا به یک راه‌حل خلاقانه برای مواجهه با مشکلات نیاز دارید؟! راه‌حل شما شاید در ذهن شب‌بیداران نهفته باشد! محققان دانشگاه کاتولیک میلان در یکی از مطالعات اخیرشان متوجه شده‌اند که افرادی که ذاتا به بیدار ماندن تا نیمه‌شب تمایل دارند،‌ از خلاقیت فوق‌العاده بیشتری نسبت به دیگران برخوردار هستند. این افراد به‌راحتی آزمون‌های خلاقیت را با نمرات بالا به انجام می‌رسانند،‌ درحالی که افراد سحرخیز فقط می‌توانند نمرات متوسطی در این آزمون‌ها کسب کنند. به‌گفته پروفسور جیامپیِترو (مسئول این مطالعه)، «قرار گرفتن در موقعیتی که از قواعد و عادت‌های مرسوم فاصله دارد، می‌تواند توانایی‌های خاص ذهن‌های نامتعارف و خلاق را برانگیخته کند و آنان را به تلاش در راستای ابتکارها و خلاقیت‌های منحصربه‌فرد وادار سازد». شب‌بیداران و سرگرمی‌های خاص! وقتی که همه خوابیده‌اند، تازه زمانی فرا رسیده است که شب‌بیداران بتوانند به مهارت‌های خودشان بپردازند. نواختن سازهای موسیقی، سرودن شعر یا نگارش داستان، خواندن رمان‌ها و کتاب‌ها، دقیقا فعالیت‌های مورد علاقه شب‌بیداران هستند. زمانی که برای خوابیدن افراد دیگر صرف می‌شود، برای شب‌بیداران معنا و ظرفیت دیگری دارد.
 
منبع: دکترسلام
 داشتن ایده های خلاقانه
 
 

برچسب ها: روانشناسی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *