صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

6 واحد صنفی متخلف در کرمانشاه پلمب شد

۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۵۵۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
جودکی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از پلمب 6 واحد صنفی متخلف خبر داد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی کشور، داریوش جودکی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: در پی گزارش های مردمی گشت مشترک این اداره کل با همکاری بازرسان مرکز بهداشت از این واحد ها بازدید و با مشاهده تخلفاتی از قبیل تولید محصول نان شیرینی بدون پروانه و به صورت غیر بهداشتی و غیر مجاز، محل تخلف پلمب و محصولات تولیدی برای آزمایش نمونه برداری شد که پرونده این تخلف در تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است.

سه رستوران متخلف در کرمانشاه پلمب شد

وی همچنین با تاکید بر فعالیت شبانه روزی گشت های مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی در ایام تعطیلات نوروزی از پلمب سه رستوران بعلت عدم رعایت دستور العمل‌های بهداشتی و عرضه گوشت فاسد و همچنین نگهداری غذای مانده خبر داد و گفت: گشت مشترک این اداره کل با همکاری بازرسان مرکز بهداشت، اماکن نیروی انتظامی و سازمان گردشگری و میراث فرهنگی از این واحدها بازدید و با مشاهده تخلفات عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، وجود غذای مانده، عدم شستشوی ظروف مصرف شده از روز قبل و همچنین محیط آلوده و غیربهداشتی محوطه رستوران، این واحدها را سریعا پلمب و مقدار 100 کیلو گوشت فاسد در محل معدوم شد.

پلمب رستوران متخلف در گشت مشترک

مدیر کل تعزیرات حکومتی کرمانشاه گفت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی با همکاری بازرسان مرکز بهداشت، اتاق اصناف و معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت با توجه به وظایف خود از تعدادی رستوران در سطح شهر و حومه کرمانشاه بازدید کرد و در این بازدیدها یک رستوران در حومه شهر با توجه به تخلف عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و وجود 150 کیلو گرم گوشت فاسد و غیر قابل مصرف در این رستوران، پلمب و سریعا نسبت به معدوم کردنگوشت‌های کشف شده اقدام شد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *