صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روش هایی برای درمان پوکی استخوان

۱۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۵:۵۰
کد خبر: ۲۹۴۴۴۹
پوکی استخوان، بیماری که اغلب در سنین پیری به سراغ فرد می آید و با کوچک ترین ضربه سبب شکستگی می شود.
به گزارش گروه فضای مجازی، این بیماری اغلب برای بانوان اتفاق می افتد. متخصصان معتقدند علل ابتلا به این بیماری در دوره های ق و یائسگی نهفته است.

متخصصان می‌گویند که وقتی پای پوکی استخوان و سلامت استخوانی به میان می‌آید، صرفا نباید به خوردن کلسیم اکتفا کنید. در واقع چیزهای بیشتری علاوه بر کلسیم بر سلامت استخوان‌ها تاثیرگذارند.
 
باید سعی کنید ترکیب درست و مناسبی از غذاها و گیاهان را در رژیم غذایی‌تان داشته باشید.
 
در اینجا به چند نکته مهم در این باره می‌پردازیم:
 
گیاه‌خواری را امتحان کنید

بله، گیاهان با افزایش میزان جذب مواد مغذی در استخوان‌ها و عضلات، باعث افزایش سلامت استخوان‌ها خواهند شد. با این حال، باید سعی کنید با یک متخصص طب آیورودا در این باره مشورت کنید تا بسته به نوع مشکل‌تان، بدانید چه میزان باید از این گیاهان مصرف کنید.

غذاهای سرشار از استروژن بخورید

مصرف استروژن گیاهی روشی مناسب برای بازیابی میزان کاهش‌یافته این هورمون در زنان بعد از دوران یائسگی است. استروژن نقش مهمی در افزایش چگالی استخوان‌ها ایفا می‌کند. بنابراین سعی کنید دانه سویا، عدس، نخود و لوبیا همراه با توفو، شیرسویای غنی‌شده با کلسیم در رژیم غذایی‌تان باشد؛ چرا که این‌ها دشمن پوکی استخوان محسوب می‌شوند.

برای میان‌وعده از آجیل و دانه‌ها استفاده کنید

بله، علتش آن است که اسیدهای چرب امگا۳ موجود در آنها باعث افزایش محتوای معدنی استخوان‌ها شده و به خاطر همین مسئله، در حفظ سلامت و قوی‌تر ساختن استخوان‌ها تأثیر به سزایی دارند. آجیل‌ها و بذرهای گیاهانی که نباید فراموش کرد عبارت است از دانه‌های کنجد، گردو و تخم برزک.

پتاسیم را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید

علاوه بر کلسیم باید سعی کنید مصرف مواد معدنی را هم افزایش دهید؛ چرا که به طور مستقیم در افزایش سلامت استخوان‌ها تأثیر می‌گذارد. یکی از این مواد معدنی پتاسیم است که می‌تواند از کمبود کلسیم در ادرار پیشگیری کند. بنابراین از این مسئله مطمئن شوید که رژیم غذایی‌تان حاوی کره بادام‌زمینی و بادام باشد.

ویتامین D را از قلم نیاندازید

همه می‌دانند که ویتامین D برای جذب کلسیم غذا بسیار ضروری است. بنابراین سعی کنید رژیم غذایی‌تان سرشار از ویتامین D باشد. غذاهایی مانند تخم‌مرغ، ماهی سالمون، ساردین، شمشیرماهی و برخی از روغن‌های ماهی سرشار از ویتامین D هستند.
 
منبع: دکترسلام
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *