ترفندهای سرخ کردن سیبزمینی/ چطور مثل رستوران ها سیب زمینی سرخ کنیم؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
روغن : به میزان لازم ، سیبزمینی: 6 عدد متوسط، آب: 2لیوان ، نمک: یک قاشق غذاخوری
تصویر طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را پوست گرفته و خلال کنید. بعد آب و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. خلالها را در آب جوش بریزید و 3 تا 5 دقیقه بجوشانید. پس از آن، آنها را صاف کرده و خشک کنید. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و سیبزمینیهای نیمپز را سرخ کنید. دقت کنید خیلی تغییر رنگ ندهند.
چنانچه بخواهید خلال آماده داشته باشید، میتوانید بعد از آبکش کردن آنها را خشک کرده و در ظروف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید و بتدریج استفاده کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *