صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه میوه خشک در منزل

۱۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۲:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۰۶۸
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه میوه خشک در منزل را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، میوه خشک جزو خشکباری است که اگر در منزل تهیه کنید هم به اقتصاد خانواده کمک کرده‌اید و برایتان ارزان درآمده، هم می‌توانید از میوه‌های در آستانه خرابی استفاده بهتری ببرید، هم مواد معدنی آن از بین نمی‌رود و هم جزو تنقلاتی به شمار می‌رود که بخصوص در این ایام و با نزدیک شدن به روزهای عید نوروز کاربرد و استفاده بیشتری دارد.


یک پیمانه شکر را با سه چهارم پیمانه آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید. سپس میوه‌های مورد نظرتان را (نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، کیوی، سیب و مانند اینها) حلقه حلقه کرده، به شربت آغشته کنید. میوه‌هایی چون پرتقال و نارنگی را می‌توانید با پوستشان حلقه کنید. اضافه شربت را بگیرید. کف سینی یک کاغذ روغنی پهن کنید و میوه‌ها را کنار هم بچینید. دقت کنید که میوه‌ها در این مرحله روی هم قرار نگیرند.

فر را روشن کرده، تنظیم آن را روی کمترین حرارت ممکن قرار دهید. سینی را در فر بگذارید و وقتی روی میوه‌ها خشک شد، سینی را خارج کرده و میوه ها را برگردانید. دوباره سینی را در فر بگذارید تا روی دیگر میوه‌ها نیز خشک شود.

این کار معمولا بین یک تا سه ساعت زمان لازم دارد. پس از آن میوه خشک شما آماده است.
 
اگر فر نداشتید نیز میتوانید پس از آغشته کردن میوه‌ها به شربت، آنها را روی سینی گذاشته، برای حفاظت از گرد و غبار روکشی روی آن پهن کنید و سینی را پره‌های شوفاژ بگذارید تا بمرور میوه‌ها خشک شوند.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *