طرز تهیه نان خرمایی
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
آرد: 800 گرم ، خرمای چرخشده: 400 گرم، شیر: یک لیوان ، تخممرغ: 4 عدد، دارچین: یک قاشق مرباخوری ، کنجد: به میزان لازم ، زرده تخممرغ: یک عدد ، شکر: یک پیمانه ، روغن مایع: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذاخوری ، آب ولرم: یک پیمانه
طرز تهیه:
طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر مایه را با آب گرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
تخممرغها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یکدست شود.
مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کمکم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن میتوانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.
فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لابهلای خمیر باشد.
بههمین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیرها را به هم بچسبانید.
به صورت گیسبافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نانها طلایی شود.
تخممرغها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یکدست شود.
مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کمکم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن میتوانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.
فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لابهلای خمیر باشد.
بههمین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیرها را به هم بچسبانید.
به صورت گیسبافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نانها طلایی شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *