از خواص درمانی آب جوشیده ولرم چه میدانید؟
یک محقق طب اسلامی خواص درمانی آب جوشیده ولرم را تشریح کرد و گفت: مردم در قدیم آب جوش میخوردند ولی الان چای میخورند که بسیار مضر است.
به گفته وی فتور از حدت به سردی میآید نه از سردی به حدت یعنی آب باید به جوش برسد و سپس سرد شود نه اینکه فقط گرم شود. دقت شود که آب نباید زیاد بجوشد بلکه بهمحض بهجوش آمدن و رسیدن به نقطه جوش باید از روی شعله برداشته شود وگرنه آب خاصیت خود را از دست میدهد.
این محقق طب اسلامی افزود: میتوان به آب فاتر مقداری قند طبیعی نیشکر یا عسل اضافه کرد؛ شکر سرخ برای هر چیزی نفع دارد و ضرری ندارد و آب جوش هم همینطور است, لذا آب جوش و شکر طبیعی بسیار به بدن سود میرساند.
خواص درمانی آب فاتر
تبریزیان ادامه داد: طبق روایت امام صادق علیه السلام در صورتیکه ناشتا یا موقع افطار آب فاتر استفاده شود, معده و کبد را پاک میکند. بدن و دهان را خوشبو کرده و دندانها را محکم میکند.
وی اضافه کرد: آب فاتر چشم را قوی و بینایی را جلا میدهد, مصرف فاتر هیجان رگها را فرو مینشاند, مره (صفرا و سودا) و بلغم را درمان میکند (سه مزاج را تعدیل میکند که بهترین درمان است), گرمی معده را فرو مینشاند و درمان کننده میگرن نیز هست.
این محقق طب اسلامی خاطرنشان کرد: مردم در قدیم آب جوش میخوردند ولی الان چای میخورند که بسیار مضر است.
نظرات بینندگان
اما امروز فیلمی از دکتر سونیا هاشمی دیدم که میگه آب جوشیده سرطان زاست...تکلیف مردم چیه؟؟؟بلاخره؟؟؟!!!
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *