صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه خورش گوجه سبز

۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۱:۲۷
کد خبر: ۲۹۳۶۱۰
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش گوجه سبز را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش گوجه سبز را به شما آموزش دهیم .
 
مواد لازم برای ۴ نفر:
 
گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم، گوجه سبز: ۴۰۰ گرم، نعناع و جعفری و پیازچه ساطوری شده: ۲۵۰ گرم، پیاز متوسط: یک عدد، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه، آبلیمو: یک قاشق، شکر: در صورت تمایل به مقدار دلخواه.
 
طرز تهیه:

گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد ‌کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. ۳ تا ۴ لیوان آب افزوده، خورش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده، صبر کنید تا گوشت، خوب نیم‌پز شود. نعناع و جعفری و پیازچه ساطوری شده را با باقیمانده روغن سرخ کنید و پس از نیم‌پز شدن گوشت به خورش اضافه کنید. توجه داشته باشید، اگر نعناع و جعفری را از‌‌ همان ابتدا به خورش اضافه کنید کمی تلخ می‌شود. گوجه سبز‌ها را نیز شسته و به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش کم‌کم پخته‌ شود و کاملاً جا بیفتد. در صورت تمایل می‌‌توانید یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو به همراه کمی شکر نیز به خورش بیفزایید. خورش گوجه‌سبز به دلیل اینکه خود گوجه‌سبز میوه ترش مزه‌ای است نیاز به چاشنی‌های ترش دیگر ندارد. وقتی خورش جا افتاد آن را در ظرف بریزید و به همراه پلو سرو کنید.
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *