صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قابل توجه افرادی که مزاج گرم و تر دارند

۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۵:۰۱
کد خبر: ۲۹۳۳۶۲
در این مطلب تمام نکاتی که یک فرد با داشتن مزاج گرم و تر باید بداند و رعایت کند، آورده شده است.
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب تمام نکاتی که یک فرد با داشتن مزاج گرم و تر باید بداند و رعایت کند، آورده شده است. 
 
-از انواع میوه ، سبزی، گوشت و غذاهای دریایی استفاده کنند.

- پیاده روی یا دویدن صبحگاهی حدود 15-30 دقیقه لازم است.

- 6 -7 ساعت خواب شبانه کافی است. سعی کنند کمتر از 3 ساعت و بیشتر از 8 ساعت نخوابند.

-همه ی افراد از زود به رختخواب رفتن و زود بیدار شدن بهره می برند ولی افراد دموی مزاج باید بیشتر آن را رعایت کنند.

-در تابستان نیم ساعت استراحت یا چرت بعد از غذا بسیار مفید است.

- از غذاهای با فیبر بالا استفاده نمایند تا اجابت مزاج طبیعی داشته باشند.

- حجامت یا فصد سالی 2-3 بار برای این افراد عالی است و بهتر است این کار در فصل بهار یا تابستان انجام شود.

- از هوا ،محیط و فعالیت هایی که موجب افزایش گرما و رطوبت می شوند پرهیز نمایند.

- کم خوری و استفاده از غذاهای کم کالری برایشان مفید است.
برخی از پرهیز های مزاج گرم و تر

-پرخوری ، مصرف بیش از حد ادویه های تند ، انواع شور (خیار شور و ...)،گوشت زیاد ، غذاهای نشاسته ای ، غذاهای چرب ، تخم مرغ ، خرما ، توت ، کشمش ، انبه ، بادام ، پسته ، موز ، فندق ، انجیر ، انگور ، سیر ، بادمجان ، گوشت گوسفند ، بره ، بوقلمون ، اردک ، تخم اردک و جگر سیاه.

بهتر است از غذاها و نوشیدنی هایی که دارای مزاج گرم و تر هستند کمتر استفاده نمایند و در صورت ضرورت و نیاز ، حتما با مصلحات آن و به مقدار خیلی کم استفاده کنند.
 
غذاهای مفید برای مزاج گرم و تر

از غذاها و نوشیدنی هایی که دارای مزاج سرد به ویژه سرد و خشک هستند به طور متناسب استفاده کنند.

- نوشیدن آب خنک به همراه چند قطره آب لیمو ترش تازه ، آب زرشک
- کاهو ، خیار ، میوه ها به خصوص سیب درختی همراه با پوست و دانه های آن ، انار ، نارنگی ، پرتقال ، گلابی
- نارنج ، تمر هندی ، لیمو شیرین ، سنجد ، غوره ، آلو بخارا ، سوپ یا آش جو ، نان جو ، لیموترش تازه ، استفاده از سالاد فصل ، روغن زیتون
- حبوبات و غلات جوانه زده (مثل جوی دوسر ، ماش و عدس ) ، بذرهای ملین(مانند اسفرزه ، بارهنگ ، خاکشیر )، غذاهای خام ( میوه ها و سبزی ها )
- انواع توت تازه به خصوص شاه توت به مقدار کم ، کدو خورشتی ، آلبالو و ....
مزاج گرم و تر و استعداد بیماری ها

افراد دموی مزاج در صورت عدم رعایت دستورات ، استعداد بیشتری برای بروز علائم و بیماری های ذیل دارند:

سردرد ، پرخوابی ، هماچوری ، خستگی ، چاقی ، تپش قلب.
 
منبع:آوای سلامتی
 
 


برچسب ها: طب سنتی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *